Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se da ti je vrhunac obrazovanja GRAND i PINK TV.
Ipak Mel Gibson nije uzalud krv proljevao!
PA kakvi su ovo principip da se toliko čeka već od 2005 pa do 2014 . PA da se London pita o redferendumu ? PA evropski principi su odmah za jednu godinu referendum i LOndon se ne pita , Škoti se naoružaju i odmah priznaju , aLondonu sankcije i optuže se za genocid ,To su Evropski principi koji su važili u jugoslaviji ?
NA izborima 2014 Pobjeđuje stranka Mlada Bosna i Bošnjaci tj. Srbi Muslimani i Hrvati tj. Srbi katolici priznaju da su Srbi isto se dešava sa MAkedonijom i Stvaraju se SJEDINJENE SRPSKE DRŽAVE . Rebublika Srpska ostaje kao Konfederalna Srpska jedinica a Srpska Federacija BIH postaje druga konfederalna jedinicia , Srpski kantoni postaju federalne jedinice u federaciji . SSSS
mislim da je najbolje rjesenje da uzmemo za puske i rijesimo vise jednom ovo s.ranje za sva vremena, doduse sad i mi imamo tenkove i haubice, pa rokat dok neko nepobijedi!
Kako bih volio da se opet zarati ovdje, pa da iz Njemacke, Austrije ili Svice gledam na TV-u kako se balkanska ust4sko-b4L1jsk0-c3tnick4 bagra kolje do istrebljenja, al\' bukvalno do istrebljenja, da nijedan primjerak balkanskog izroda ne ostane. Hajmo, palac dole da vidim koliko vas ima opisanih.
posrkaš mi bale
Reklama za Glade sprej - SRBI, SRBI, UZASNO SRBI!!! Oh, wait... ne ide tako... ali tu je to negdje :)
tako je,škotska katolička braćo....i mi ćemo da odvojimo naših 24% rezervata od 76% genocidne RS i HB i da pravimo sebi džamahiriju! Škotska i rezervat zajedno u EU,ins--a--l--a-h
Haha, pa upravo si dokazao ono sto sam rekao, nije vas ni bilo nigdje u Bosni. Taj jugoistocni dio nase zemlje, dakle to sto si naveo plus istocna Hercegovina su izuzeci jer su gravitirali tadasnjim srpskim zemljama Raskoj i Zeti gdje se i nalazila srednjovijekovna srpska drzava. Gdje su \"spomenici srpskoj duhovnosti\" stari 1000 godina u Drvaru, Prijedoru, Doboju? Nema ih. :) Zato sikter Vlasi, i ne talasajte puno da vas voda ne odnese. Dobili ste autonomiju unutar BiH, ja bih se sad na vasem mjestu poklopio usima i ne bih puno larmao. Ne izazivajte novi rat jer ovdje vise nema nenaoruzanih kao 92.
POGLEDAJ NA POVELJI IZDATOJ NA BILINOM POLJU...DATUM PA SE RASPITAJ ILI POGLEDAJ CRKVENI KALENDAR U SRBA PA ONDA OTVORI KNJIGE I NADJI SABORE KOD SRBA..KOJIM DANIMA U GODINI SE ODRZAVAJU A NISU ISTI NI ZA BUGARE.NIT MADJARE .. ZNACI NE DA LUPAS NEGO OTKIDAS!
Ne postoje konvertovani Srbi, realisto budalo, idi lijeci se. Bosna je Bosna a Srbija je Srbija, a vi stocari Vlasi u Bosni ovdje polovinom 19. vijeka utripovali ste da ste Srbi (osokoljeni i podmiceni od strane Beograda). Tvog cukundjeda su izaslanici srpske inteligencije, koja je nakon Turaka planski radila na posrbljavanju, sacekivali petkom na ulazu u stocnu pijacu i placali mu dva krajcara \"da se unaokolo vice Srbinom a ne Vla\'om\", kako to lijepo franjevci zabiljezise. Da i ne pricam kako je jos 250 godina prije dolaska Turaka bosanski ban Kulin prihvatio vladavinu pape i katolicke crkve, konkretno 1201. godine na Bilinom polju pored Zenice. Kakvi fckn Srbi u Bosni, haha, uopste vas nema tamo do otprilike 1860. godine.
Dovoljno je samo pogledati mapu RS da normalna osoba postane svjesna kako genocidna tvorevina nema ni najmanju sansu da ostvari nezavisnost bez nekog novog rata i razmjena teritorija, samo sto u slucaju rata RS nema ni najmanje sanse. Sto se tice druge genocidne tvorevine, Velike Britanije, unaprijed se radujem njenom raspadu. Krivi su za pola problema na ovoj planeti, a Skotska je okupirana. Sa nezavisnom Skotskom bi 2014. trebalo odmah uspostaviti diplomatske odnose, a EU bi ih trebala primiti u clanstvo. Ako bude srece da te 2014. godine docekamo i nezavisnost Vojvodine, okupirane vec 100 godina od strane Srbije, to bi bilo stvarno sjajno.
Braćo S R__BI ima nas, ne obraćajte pažnju na - jer nam ovaj po sr a_ni pro tu...ski forum ne dozvoljava da dajemo + jedni drugima. Te bajke ja ni čara da bi \"razbili, pobedili\" ili tako neki shit i Sr bij u a i dojučerašnje saveznike katolike je bajka za malu decu... posle prvog metka već bi zvali \"heljp, heljp\" :)
U Engleskoj nema Srebrenice, Markala, Tuzlanske kapije i u Britaniji nije NA SILU promjenjena etnička slika - to je razlika Škotske i Engleske, odnosno RS i BiH. Da su Škoti protjerali Engleze iz Škotske i etnički je čistili od Engleza i drugih, pitao bih vas ja da li bi Englezi dozvolili da se spomene referendum - nego jedino smo mi koji volimo BiH žrtve posranog Daytonskog sporazuma koji je ozvaničio etnički očišćenu teritoriju.
Uuuuuuu e kad si nam ti rekao, sad smo se sas.r.ali Hajd obrisi nos i idi se igraj.....( film-Ovo malo duse)