Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjeli od nas
Engleze samo Nikola Strdžn može naučiti lekciju otcijepljenja.
Ako nista pakuju dobre bobe
...koliko je stranaca u ustavnom sudu njenog kraljevskog visočanstva?
100%, kao kod nas. Ako ti je poznat pojam "Entfremdung" iz Manifesta našega Karla, znat ćeš povući paralelu između proizvodne trake i država u kojim živimo.
I onda cete aplicirati za EU. Ali mi cemo vec imati kandidatski status. Ta ce ba Skotska.
Dopada mi se ovaj škotski Dodik.
Ako budu srane sudije u ustavnom sudu, nece joj proci, referendum.
Skotska je jadna od drzava koje cine Veliku Britaniju i nema nikakve veze u poredenju sa svinjom osim rijeci referendum srbi su pobili i protjerali mnogo stanovnistva dabi pokusali odlucivat sami za sebe i druge Bosna je drzava a sve ostalo je put koji ne vodi na dobro.Bez uvrede malo slikovito poredenje.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav referendum ??? Ustavni Sud Ujedinjenog Kraljevstva to ne dozvoljava ! Mogla bi Nicola Sturgeon biti pozvana u Ambasadu BiH na razgovor radi neustavnih aktivnosti.
Kraljica na aparatima :)