Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio ovaj kod doDicka na instrukcijama,a i tacno je da srvadija vuce korijene od skota,doDick pogotovo po prezimenu....
Ode dodik u Škotsku, da odrzi referendum. Razumljivo kad ne moze u BiH , jos K-a .nije jasno da da nemogu sjesti u ferari.
odi baja do skotske ..svakako je jivan deretic rekao da su skoti ustvari nastali od srba 😂
kelti srbi ajjjj hahhahahahaha ajjjjjjj hahhahahaha..pa de prestanite se provaljivat vise ..vi srbi ste slavenskog porijekla a slaveni su protjerali kelte ..jedino albanci imaju veze sa ilirima..znaci istina je da su srbi napravili piramide u egiptu i da je fidel kastro srbin 😂😂
Svi mogu raspisivat referendum samo duduk ne može. Uaaaaaaaaa!
jasta je. prijatelju moj sad to ide pred Ustavni sud RS koji ce reci da je sve udure, onda ide pred Ustavni sud BiH gdje dvoje bosnjackih i troje stranih sudija kazu da ne valja i fino 5:4 pade referendum.
ide na Ustavni sud RS pa ako se zalis na tu odluku ide na Ustavni sud BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Englezi na aparatima!
referendum.......novi svjetski trend i brend svi ga hoce
Neš dobit nezavisnost.