Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se mene tice bolje da se odvoji od EU
ovo je bs, britanska vlada svoje gradjane drzi u iluziji da odlucuju o necemu, to vec odavno nije tako.
UK stoljećima postoji i ostat će takvo ako izađe iz EU, a ostanak znači raspad države, jer Njemačkoj ne odgovaraju velike i jake države.
ako Uk izadje povecace se porezi na uvoz robe u Europu, a to nije dobro, nismo uspjeli 43 hocemo 2016,., samo sada bez tenkova
@provucikarticu to misliš na Švabe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Majorizacija, tražite treći entitet, poseban ulaz u škole da vam djeca uče po škotskom planu i programu, kanal na škotskom jeziku, navijajte protiv Velike Britanije gdje god nastupaju njene reprezentacije, za nju samo ako kada ISIL postane punopravna članica FIFE. Dalje, nemojte slučajno da plaćate poreze, dolazak britanskih inspekcija i instaliranje fiskalnih kasa tretirajte kao još jedan atak na najmalobrojniji narod na otoku..
@A1fa pa i Bošnjaci i Hrvati iz BIH su glasali da izađu iz Jugoslavije, za raspad Jugoslavije pa ti tad nije smetalo, a sad ti smetaju Hrvati jer traže neke stvari ravnopravnosti.
@MOSAD ko je ovdje spomenuo Hrvate? Pričamo o Škotima
moglo...ako, ne bi...recu nani da baci grah pa da vidimo sta ce biti...
narod te izabere na izborima zavali zemlju i narod u krizu prijeti referendumom od nekoga i nečega ????? narod te izabere na izborima Isperi i ponovi svake 4 godine IZ KUHARICE MILORADA DODIKA "MOJE KRME, MOJI SNOVI"