Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
New York ima 8.5 mil stanovnika. 100.000 stanovnika ne čini ni 1.2% populacije New York-a.
@MavroOrbini baš si lud lik, ja sam napisao "100.000 stanovnika ne čini ni 1,2% populacije New York-a", ti kažeš da je 100.000 stanovnika 1,18%. 1,18% je manje od 1,20%, ne vidim u čemu je problem. Molim te prosvjetli me MovroOrbinine.
Ovi demokrati se pretvaraju da su nešto kao liberalni i tolerantni divni, a onda se ponašaju ovako na primjer kao fašisti.
da nije ovih 100 000 Bakir zaposlio?
"demokrate"
"Tolerantne Demokrate"
ja bi joj ga podudlao
ja bi joj ga podudlao
Ne želimo ni mi u Sarajevu pse, ARape, Sandžaklije i ostale, pa šta ? Žeilom vodu i čist zarka ali kome da se žalimo ??? Upravi vodovoda ! Kom e da prijavimo korupciju ? Tužilaštvu ! A Gdje je tužialc ? U pritvoru. Radi čega ? Radi primanja mita ! :(
a gdje su ti srbi,hrvati,kladionice da te nabijem
Koji idiotski komentar! Bolesnika na ovom sajtu,braco mila!
"Oj Njujorku gradu, zena miliona...', stob reko rahmetli Ekrem Jevric!
Sebija slobodno ostani u Njujorku!
Pa svakako seli u Washington u Bijelu Kucu..
kmeci Soros jos ne popusta....brzo ce januar,onda moze zajedno sa bosnjama uGlas kmecati,svakako ih je on tome naucio....KMEEE
Ti si plod incesta, jelde?
Mrs
To dodje 1,2 % stanovnistva. Smijesno...
Glupa slovenka