Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mujke, ostavi se ti te glupe nacionalisticke price, sve religije su neprijatelji napretka i tacka, samo komunizam!
@ Sa-x kad ste bili toliko obazrivi na moj vulgarni jezik i obrisali moj komentar doticnom Mujketu, budite toliko ljubazni pa izbrišite kometar spomenutog u kojem se na kilometre osjece govor mrznje, kao i vulgarno i uvredljivo izrazavanje. Unaprijed zahvalan, Big B
@ mujke i boljsevik [email protected] [email protected] SIMPATICNI STE I OFIRNI; HAJ VOZDRA
mujke imas jok kakvih fazona iz 60\' ? levatino cuj ga \"djaba napravljeni vicevi \" hahhahah krembilu
Hajd nemojte puno laprdat, ovi radikalni islamisti bi srusili i Kinu da mogu, ali nema sanse, dok je Partije u Kini nece nista biti od Ujgurske Islamske Rebulike! Dobro je pa ih nisu sve pobili!
Ma nema veze koji je kraj svijeta lupa se po Muslimanima.
Ma kinezi vec decenijama čine genocid nad Ujgurima!Samo što zbog komunističke vlasti i cenzure štampe se čitavo vrijeme šuti o tome.