Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Agresori kako ih nije stid doc u UN Napali su nezavisnu drzavu i cine zlocine i genocid
LOL srbadija vise ne zna sta bi izmislila, pa igra na igru izmisljenih laboratorija, nacista i zidova. Lik je odabran iz naroda, i narod ga voli. Tacno se vidi da ste u nekom srodstvu sa rusima jer je rijetko ko ovoliko poremecen
Hahahaha eno sad instalirali su im Zelenskog. Eno Ukrajinci sve placu i protestuju protiv njega, pa grom vas ebo dokle seze vlaxka glupost
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hrana skupa, gorivo haos, inflacija nikad veća, petina Ukrajine pod okupacijom, demokratija slabi, srljamo u propast.
Staniii kume gdje ikona???
Nije istina da Ukrajina daje trećinu globalnih zaliha pšenice. Otići na internet i naći statistike. Nije ni blizu prvog mjesta. Ima zemalja koje proizvode po nekoliko puta više žita od Ukrajine.
Haha Nije mogao ostati zbog lazi koje je Michel rekao??? Zasto drugi nisu napustili
Tolike gradove srušili i stanovništvo pobili, mučili i silovali, a ni sami Rusi ne znaju šta je stvarni razlog za rat u Ukrajini. I veli laž. Ne vjerujte svojim očima već meni jer ja sam Rus.
Ne znaju Rusi ratovat. Sa puškom su *urac na biciklu. Znaju sravniti cijeli teritorij artiljerijom, izgladnjivat stanovništvo(stezanj anakonde, to su radili u Siriji) , a onda puste "vojnike" da čiste teren, pa opet imaju tolike gubitke.
Sile nastavljaju prepucava ja umjesto da se dogovaraju o rješenjima. Sve ide preko ostalih, nastavljaju sa bogaćenjem. Ameriku i Rusiju nije briga za stradanja već za imidž svjetske sile. Zelenski još gori, ne traži pregovore već srlja u propast. On je obični plaćenik. Svi ispastamo gledajući serviraju dramu.
aww krme fašističko se uvrijedilo
gooUser1650636482 prije 39 minuta gdje su dokazi za tu njegovu istinu? ODGOVOR : ETO VIDIS da mozes dati sasvim korektan komentar. A ne supljikati o nestanku struje u Americi, bombama na Siriju itd.
boli ga istina
Divljacka politika...napravili par tenkova i raketa, i izvadili sovjetsko smece i zeljezo i hoce da pokore svijet
Necel ga srce opaliti!!!!
Sta je ovo postalo moda, clanak ide o bjezaniji ruskog ambasadora jer je Michel rekao istinu i sad idu komentari o struji u Americi, o Konakovicevim ispitima, Bombama na Siriju!!! To je sve OFF TOPIC (neka druga tema na nekom drugom topicu).
Ovaj Michel im ne da pardona. Samo tako ih treba udarati cinjenicama u glavu!