Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evropske vijednost se sve vise i vise exponiraju
PMC "Wagner" na celu sa Utkinom. Takve momke odlikuje istok. I jedni i drugi velicaju nacizam samo za razliku od ovih balavaca taj covjek je imao vrlo mnogo vojnika iza sebe.
Sreća pa u bivšoj Yu nema nacionalizma,oaza tolerancije.
Stockholmski sindrom je cudo.
ovo nema nikakve veze s rockom :p
Leibwachter a ne Leibwatcher !
Eto vam ruja sad 😀
Ekstremne desničare treba iskorijeniti!
odrzan NA uprkos ....
jedan dan navijam za Kijev drugi dan za ruse
Preko cetrdest godina kapitalizam se borijo da srusi komunizam i socijalizam ida ih potpuno unisti jer u tom drustvenom poretku po zakonu moze sjediti fasista na celu firme , ili vece ustanove jer to vam je demokratija po krscanskim vrjednostima i zbog takve propagande u drugom svjetskom ratu milijoni judi su stradali
O cemu mediji govore a nema niti jednog da je objavio kako je makron morao trcati bjezeci od poljoprivrednika ovaj vikend. Nije ni cudo sto eu je htjela tiktok zabraniti.
Ovako je poceo radikalizam na blitskom istoku pod nazivom "Islamsko proljece" I znamo kako se to sve zavrsilo..
Vraća se EU na fabričke postavke.
Obicna selendra, zivim nedaleko odatle.
'neonacistički festival' lol vidi se koliko znate o ovima
Blizi se smak svijeta
Hrvatska bratija
Strasno koliki postotak stanovnistva je iznimno primitivan u svakoj drzavi, svaka na svoj nacin