Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametnom dosta. Izraelski premijer Benyamin Netanyahu je saopćio da Izrael ne prihvata odluku Generalne skupštine Ujedinjenih naroda kojom je unaprijeđen status Palestine u svjetskoj organizaciji. Dok ista ta tzv. skupstina ne preduzima nista protiv IZRAELA. \"Svako sjevernokorejsko lansiranje uz upotrebu tehnologije balističkih projektila direktno je kršenje Rezolucija 1718 i 1874 Vijeća sigurnosti UN-a\". Zar ovo neko moze razumjeti?
Kako Vam je GL*U**P naslov gospodine klikshe!
Pozivaju se građani, invalidi, borci, djeca, žene, penzioneri, antifašisti, pravoslavci, katolici, muslimani, romi, jevreji, studenti, nezaposleni, gladni i povrijeđeni da IZAĐU U PETAK U 14:00 ispred VJEČNE VATRE I USPROTIVE SE IZGRADNJI FAŠISTIČKIH SPOMENIKA I IZDAJI REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ZAUSTAVIMO FAŠIZACIJU VJERSKIH OBILJEŽJA!!! https://www.facebook.com /events/478694405515028/
BBI 2013