Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Debelo Kasne , imali su priliku za rat koju su propustili 90-te kad se raspala YU nisu je iskoristili.
kako će ovu državu raskomadati kad dođe zao čas.
Zmisli istovremwno kosovari napadnu zaj2dno sa cg i bih srbadiju.Pa nece im ni pasalyk ostat.Hahaha
Odma naruci i Boana i cg i Mk i nema zime jersebadija mora potpisati mir jer ih nece biti nigdjje.Cilj im je bar vojvod8nu sacuvat jet ostai se odvajaju od zanemocalih ptica.
zatucano poturchhheno nepismeno gofno, sta si ti htjeo da kazes? brini se ti da ocuvas i to malo rezervata sto imate. kad se Srpska odcijepi od vas gofana ima da vodite veliku borbu sa vasim ustashhama katolicima o ostatku rezervata. ne brini ti za od terorista ociscenu Vojvodinu i Srbiju i Srpsku i Srebrenicu i Prijedor i ostala mjesta gdje vise nema zatucanih primitivnih terorista.
Kkaakve 31 odma naruci da ne bude kasno
Svi kupuju ratnu tehniku haman nece na dobro
Samo jaka vojska je garant mira i stabilnosti, makar je ova kupnja zapravo i preuzeta obveza kao članice NATO-a da poveća vojnu potrošnju
danas se samo oruzje kupuje
Dali avione Ukrajini, generalno i nemaju više ništa.
Dali su Su-25 par komada koji su stajali bukvalno zadnjih 15 godina na Petrovcu i nisu poletjeli.Ne znam sta im je sa Mi24 i jesu li i njih dali iako su bili operativni
Tuzlanski kanton narucuje 20 haubica
neka svi se naoruzavaju u regionu samo mi gledamo
Uzimajte haubice a nek siromasni narod lipse. Ako ne od gladi lipsace od ratova.
da nece da izbace sjeverna iz imena?
mini drzave nemogu ojaciti vojsku
Ja pompoznog naslova, ja mislio sad će pisati naručili 18 samohodki Firtina, a ono 18 komada Borana kalibra 105 mm.