Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste li sigurni da je B-18 koristen da nije B-1B jer na listi americke aviacije nema nikakog B-18 u upotrebi https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_active_United_States_military_aircraft
Niko ne sme korejski narod da bije!
B 18 WTFFFFF!!!NOVINAR INFORMISI SE BOLJE,, PA BOLAN IMAS SVE NA NETU😊😊😊😊😊😊😊👊👊👊👊👊
SAD i S Koreja nikad nece direktno ratovati sto ne znaci da nece "gurnuti" Japan ili J Koreju protiv Sjeverne Ameri i Europljani sigurno nece ginuti po Aziji
bacite je vise.
jedina država na svijetu koja može uplašit ameriku je rusija a i obrnuto ove ostale zemljice su ništa možda kina radi brojčanosti al oni neulažu u vojsku mnogo
Kakav je to bombarder B18? Jos nisam cuo da je danas negdje u upotrebi.
dodali su 8 da zvuci bolje :)
Sta ima SAD da vrsi vjezbe na Korejskom poluotoku, ne vjezba se ni Kim pokraj Floride...mora SAD biti u sve umijesana k'o vegeta, ali ne ide im po planu, mogu apelovati i lupati sankcije, jebe se Kimu, ima nuklearnu zvečku i mahnit je da nece okom trepnut da se sprdi gdje mu je volja...nazalost, to je tako, ako hoces da te ne pojedu moras imati dzojstik i crveno dugme.
Haj ba ıspalte vıße te rakete na amerıku.!Čıvdırısah godınü dana!
Ovi se previse igraju s vatrom SAD bi ih eliminiro u roku 24sata
Od Kim Jong Unovih prijetnji ratom SAD samo su opasnije one njegovog kolege Milorada Dodika ! A što se tiče američkih bombardera, potrebno je da Kim dobije od supersrpskog novinara Miroslava Lazanskog video snimke kako Srbi na Kosovu lete u nebo 1999 ko 1389 ! I prestanite nas bombardovati ovakvim glupostima bar NEDELJOM, ko boga vas molim !
Svaki otpad od narodne zajednice, koja je u nekim slučajevima i država ima svojega Duduka, pa tako i Sjeverna Koreja ... ! ! !
@patos . . . S tobom se slažem u potpunosti kad Bakiragu pominješ . . . Čakl šta više, u teškoj sam dilemi kad razmišljam tko je veći idiot - on ili Duduk ... i koliko god odvagivao, dilema uvijek OSTAJE ... ! ! !
Mali kerovi vazda samo laju, ali ujesti ne smiju ;)