Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ameri ne znaju koga bi prije napali S.Koreju ili Iran. Stalno traže gdje će napraviti sukob da bi onda CNN mogao objektivno izvještavati.
Pa hajde vise, razvalite San Francisco, ameri vas i nema vise Sjeverne Koreje. CIca mica gotova komunisticka prica.
komunizam u sjevernoj koreji, cuj to
to hoce da kopiraju amerikance, i oni su izvodili \"nevidljive\" testove, zali boze ljudi.
Nadudlaj se ti malo nase titoisticke nuce...djubre jedno izdajnicko
Ma ovaj portal je DNO DNO DNO DNO DNO :) Znači radi se o prijetnji NUKLEARNOG udara a oni ne znaju ni tako važnu vijest makar PREVESTI ili KOPIRATI :D pa hahahahhahahahahha :D kako da vam onda ljudi vjeruju oko nekih manje bitnih vijesti!?
Iskopirali su :P
treba titoslovene strpati u sjevernu koreju i nukirati tu patetiku
Bogte vase tekstove k\'o da pise Max i Bunker - samo jos da stavite da je na autoputu spremna mornarica :D
\"General Walter Sharp, glavni zapovjednik američke vojske u Sjevernoj Koreji \" hahhahahaha hahahahahhaha Maestralno maestralno :D
http://www.dailymail.co(.) uk/news/worldnews/article-1260975/BREAKING-NEWS-South-Korean-ship-100-board-sinking-torpedo-attack-North-Korea.html Ovo jos niste kopirali?
Ovdje nemam šta reći !
.ebem vam mame nepismene!