Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polahko,neće ni Ameri dugo.....nekom će prikipit !!
Rodman ih samo zavadio.
ovi izgleda hoće da dovrše ono od 11-og septembra.
rokni je murate
@bosanceros .....mi sa svojih 24% kotrolisemo svih tvojih 49% a da ne govorim o onih 27% pa.pak ! Nit se smijete osamostaliti niti mozete ikuda .......na dva djela smo vas vec podijelili tako da niste vise 49% vec dvaput po 24% seljo.....ps dobar ti nick ...jel to zato sto si i ti na nasih 24% ali ti ipak bolje pristaje onaj standardni oj livado.....SIKTER !
Niko ne moze imati nuklearke, osim Amerike, koji su i jedini zloupotrijebili nuklearke.
Ovi koreanci sa sjevera se stvarno previse igraju sa vatrom, nek' nam je Bog na pomoci svima. Cuj zasuti vasington nuklearkama, strahota. Mogli su reci da ce zasuti i yellowstone nuklearkama, e to bi bilo pogubno.
Praznog pistolja se dvojica boje. Nevjerujem da ameri vole rizikovati da sve izgube. Korejci će sigurno upotrebiti baš sve, jer znajući kako žive na ostatak svijeta život njihov spram života njihovih susjeda je bezvrjedan i amerima jedino rešenje je da nediraju mečku. A što se tiče UN rezulucija, nebi kazo da mogu išta stime postić jer UN ti je samo čista nula koja zavisi od uplate velikih sila i nahode se prema njihovim ultimatumima.
Pas koji laje ne ujeda !!!
ovi samo prijete al nista da konkretno da urade,. dok kina odnosno sssr ne kaze drugacije pricace ovako al dokle ce amerikanci trpit provokacije,. jer to sto sj. koreja ima ameri su imali 45god., tak da ta korejska raketa nece ni poletit ovi ce je vec srusit i sami ce sebe shebat.,., bolje im je da taj jadni narod nauce,skoluju,. daju mu da jede,. nego da se par njih kurci pred svjetom
Buzveze im priča. Taj narod u Sjevernoj Koreji je ionako napaćen za 3 života. Živjeti tamo kao običan građanin je pravi pakao. Boravio sam tamo jedno 4 mjeseca sa jednom stranom tv kućom. Ti ljudi žive otprilike kao recimo Sarajevo u ratu. Ako bilo šta pokušaju završit će kao Japan u 2 svjetskom ratu. Opet po jadnim ljudima - radijacija, smrt, mutacije... Užas!
ima ta njihova raketa da se raspadne prije nego sto uopste izadje i sj. koreje.
ovu vijest samo vehabije lajkuju
aferim, samo naprijed
S korea igra igru Amerike. Stvara paniku u Americi tako da ameri moraju nesta da poduzmu. A to ce biti ukidanje ili ublazavanje sankcija. S korea je NUKLEARAN IGRAC.A to nije sala.
sace amerika da uvede demokratiju u s. koreji, pa cete vidjeti kako musa dere jarca
Problem za Ameriku, i to veliki, je taj što za razliku od drugih država gdje su širili "američki san" mali kosooki imaju crveno dugmence...Sadam i Gadafi ga nisu imali...Vlast u Sjevernoj Koreji je problem državljana te države, ako im se ne sviđa neka dižu revoluciju ili šta god, ne treba nikome sufler ni advokat...