Traže da SAD prekinu vojne vježbe
0
Sjeverna Koreja uputila prijetnje američkom generalu
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djelimicno tacno. Dosli su do juga ali se kasnije umjesao UN tj. (SAD, VB i jos 14 drzava) i vratili ih na sjever i onda se prikljucuju Kina i Sovjetski Savez i guraju do granice nazad tj. do 38 paralele. Korejski rat je vise bio rat izmedju SSSR i Kine protiv SAD i VB nego sto je bio rat izmedju dvije Koreje.
u korejskom ratu, je sjeverna koreja u silovitoj ofanzivi zauzela bila citavo poluostrvo ostao bio smao jedan grad na jugu, jos tad su bili sa naoruzanjem dosta zaostaliji nego danas, nista ta amerika nije pomogla juznoj koreji, naredba rusije i kine je bila sjevernjacima da se povuku. A kako je prosao juzni vijetnam kad ih je amerika branila protiv sjevernog znamo: vijetnam se ujedinio pod kuminstickom vladom.
23.2 objavljena vijest koja se radi o dogadjaju koji ce biti 21.2 :D halal pura citavoj redakciji kliksa!
Sankcije koje ste nam uveli možemo tolerisati, ali ukidanje interneta nećemo vam oprostiti.
"Nesretno uništenje", iliti ako uspijemo, uspijemo, ako ne, nismo imali sreće da vas uništimo. :P
hajd zakuhajte da se i ja ukljucim...