Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo se borili kupovinom toalet papira
Ma oni su meni najjači hahahaha
Ništa gluplji od zapadnih umotvorina: perite ruke, krpe na lice, FTP maske, socijalna distanca, sljedeće dvije sedmice su ključne, obavezna vakcinacija, boster doza itd itd ...
Ta korona i način pristupa su ustvari najbolje pokazali koliko je čovječanstvo otišlo u pm.
Sta pise BBC "antivirusnim lijekovima", virusi nemaju lijekova, dumbir je bolji antibiotika za borbu sa covid-19, cuj zapad za virus daje ti antibiotic sto se koristi za bakterije (anti = protiv, bio = zivot) tako nemoj BBC da pises kako je samo zapad pametan a vi ostali su glupi.
Čaj od orlovog nokta su koristili indijanci za liječenje groznice.
Efikasno kao i kinesko cjepivo!
pa da, pocetne greske, kasnije dolaze vakcine, maske i ostale greske... sve kolege se vakcinisale, ja nisam, a sad mi svi govore da sam bio upravu, svi bolovali osim mene
naravno
Fi Kro Mali Na II
Ako kaze Bill Gatesov BBC kaze da ne treba onda znaj te da treba. Srecom pa ljudi nisu vakcinisani. Ko se jednom vakcinisao ovim laznim vakcinama vidjecete da je oslabio i vazda ce biti pozitivan.
Steta sto i tebe vakcinisase kao bebu
@newname sreca pa nisu svi ograniceni u glavi i placenici ko ti. evo malo edukuj se www.vaccinedeaths.com
Samo bijeli luk ili paštrvnjak što bi rekli ovi preko Save😜
Ovo su srpski prijatelji, idoli, sad ce gamad minuse lajkati.
I on se dicio sankcijama. Sada pij caj od zare, ako je ima I kako tamo
Ja bih to radje uzeo nego Pfizer
Kod nas krizni stab zatvorio djecu, potpuno protivpravno, protivustavno,daleko od zdravog razuma, čista šteta za djecu! I niko od roditelja nije reagovao prema članovima kriznog štaba! Solak, Čerkez, Vranić i slični moroni ponosno, podignute glave kreću se ovim kantonom! Roditelji, ne zaslužujete djecu koju imate, pali ste na ispitu očinstva, majčinstva!!!
Orlovih noktiju! hahahhah
Kakvi pocetnici, poslacemo im Torabijeve vodice da se odmah oporave, ta ce vakcine koiima se citav normalan svijet vakcinisao. Hajmo minusi vjernicki :)
nas je lijecio Turabi sa njegovom energijom.
Prva recenica BBC pise..mudrom dosta