Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je meni da ta gudrovina dodje i do nas
SAD Sjevernoj Koreji ne mogu ništa jer nemaju unutrašnje snage koje bi naoružali i materijalno obezbjedili da otpočnu sukobe kao u scenariju na bliskom istoku.Sve ovo što su uradili sa podrškom cionističkom režimu i stvaranju ekstremističke" islamske" vojske vratit će se kad- tad u USA.
Da im Ameri bace 200 tona hrane iz aviona na granicu s Juznom Korejom, sami bi se poubijali.
sutra dodik ide u pjang jong da on vidi sta je to
Prijetnje nivoa "RS ce se odjecijepiti od BIH nakon 25.09."
Ajmo vise ,sta se ceka ?
udri brate kim jong un...
I
Izgleda da jedini nacin da izbjegnes napad od Amerike ili NATO snaga je da se naouruzas atomskom bombom jer ni jedna zemlja koja ima nuklearni arsenal do sada nije napadnuta.Ova Sjeverna Koreja je zemlja budala, a vodja im je notorni diktator bez mozga, ali se ne sjecam kada je zadnji put neko ovako otvoreno Americi prijetio.
@SuperEtfovac ".Ova Sjeverna Koreja je zemlja budala, a vodja im je notorni diktator bez mozga" ... prijatelju, ti si jedan od onih koji nemaju mozga. u stvari, ispran je fllushiranjem smece-informacijama koje ti prezentira zapadnjacka propagandna masina i pristrasni mediji, pa mediokriteti poput tebe nasjedaju na sve sta im se kaze
Haha pa nebi nista ni doletilo do USA mazlumi glupi, a ameri bi ih sravnili u roku sat vremena! Jeste smjesni
Glup si
@padobranska43 malo je reci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
učinilo mi se da se rukuje sam sa sobom ;)
Sjeverna Koreja ce morati svoje guzove rasiriti.