Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na kraju ce se ova kim sam bombardovati od dosade..nece niko da se igra sa njime od susjeda..
amerika, rusija i turska ponovo ispalili puno raznih raketa ... s tom razlikom što koreja ispaljuje svoje po svom teritoriju, a ova navedena magarad po tuđem ... pa ti vidi
ima se može se
ESADE, ESADE !!!!!!!!! NAPIŠI IM PROTESTNO PISMO I UVEDI SANKCIJE.
Ovaj Kim je stvarno car! Jedini koji se usudjuje suprostaviti demokratskofasistickoj ideoligiji, a ima samo jednu atomsku bombu.Nije tako sve crno u Sjevernoj Koreji kako vam medija servira, razgovarao sam sa ljudima koji idu redovno na godisnje odmore bas tamo.Postoje agencije i cak povoljne cijene da se bas ono odmoris i upoznas kulturu koja nije tako crna kako je nama serviraju.Cenzura postoji, naravno..Zemlja je u ratu, ali nikog nenapada i to je cinjenica.
Zbog cega je ovo vijest? Dnevno se u Siriji i na drugim ratistima ispali hiljade raketa pa? Nikoga nije briga za par Kimovih raketa cojk bio malo urovan pa ispalio sta je problem?
Pogodila bucka pjesma pa malo vatromet pravi
Ovaj k'o i pajdo mu Duduk, jede govna a ne mora .... Bilo bi zanimljivo Duduku dat ovih par igrački, samo da mu vidim kretenski osmjeh, o.aj pravog debila zaivranov u učionici djece s posebnim potrebama ( neka mi djeca oproste, nine mu namjera vrijeđat ih ovom usporedbim )
@zamalopenzija........ Jbg. prijatelju, ne mogu si pomoći, gdje god se budale pominju mene na Duduka asocira ...!!!
Dodikov idol. Volio bi dodo da moze ovako