Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Kim je drag u odnosu na fašistu i idiota Trampa.
Trump je degen koji radi sto mu kazu jevreji oko njega....
@Sprzo307 ponasas se kao da te je kurva odgajala
Usraće Trump i ovo.
Trump je degen koji radi sto mu kazu jevreji oko njega....
kad bi ovaj na izrael ispalio nuke amerika bi možda i prodisala... gvozdena jevrejska šaka drži USA za muda i nema cile mile....
Kim se zaljubio na prvu, onda vidjeo kako ga juznokorejska ljubavnica vara sa riđim amerom i popizdio ... :/
podrska za Kima Yunga
Da nema Jevreja,sve bilo drugacije i bolje.Prokletinje.
mogle bi ove dvije koreje zajedno, al amerima ne paše pa onda oni ovako opet ubace kosku da ih zavade
e moj kime podaj mali prst i dobićeš sigurno nešto mnogo veće al u guzu
izvinite gospodo juznokoreanci ,samo da ispalim par nuklearki da ne ispadnem iz fazona,pa ćemo nastaviti razgovore
Ako ,,kim,,da,,atomke,,?? Gotov je. Nebi trebo biti toliko,,mahnit,,😋
niste odavnoo
Zao mi Kima u pm
Eeee kako da ne,pa ne odgovara Amerima nigdje mir i suzivot,sta mislite kako bi oni upravljali svijetom kad bi se drugi slozili?Jel mislite da i kod nas nisu mogli sprijeciti krvoprolice da su htjeli? Ne budite naivni,Americka politika je izazivanje rata i sukoba gdje je god moguce!
Slazem se sa komentarom uz malu korekciju .Zidovska politika preko glupog americkog naroda ,koji je zaista glup ,ali ono pravo glup !
Hah King Joung
Trumpu treba Ali G.
Ponovo lopticu sa bliskog istoka Trump prebacio na korejski poluotok.Na Kimu je.
Trump veze nema šta radi, budimo realni. Čovjek je multimilioner i bavi se nekretninama i investicijama, znači blage veze nema sa geopolitikom. Sve njegove poteze u spoljnoj politici treba posmatrati kao doktrinu osmišljenu u krugu njegovih najbližih savjetnika u State Departmentu i Pentagonu. Pošto znamo da se on okružio sve samim ratnim huškačima i jastrebovima kao što je John Bolton, onda ne trebaju čuditi njegovi zadnji potezi, a bojim se da će biti i opasnijih.
@Sprzo307 Ja govorim o američkoj spoljnoj politici, a ne o ekonomiji. On ne zna pokazati gdje se na karti nalazi Iran, glavu dajem. Miješaš kruške i jabuke.
Dobro, hoćeš da pričamo o američkoj ekonomiji. Najmanja stopa nezaposlenosti je zabilježena u vrijeme Obame, najveći rast GDP-a je bio za vrijeme Obame, najveći rast investicija i izvoza za vrijeme, pogađaš Obame, itd. Ima ona jedna vulgarna izreka: Lako je tuđim k.rcem gloginje mlatiti. Lako je Trumpu bilo preuzeti ekonomiju i javne finansije u odličnom stanju u kakvom ih je ostavio Obama, a zamisli kako je bilo Obami izvući zemlju iz ruševina koje je iza sebe ostavio Bush.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)