Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi zuti ce nam tacno i zombije navuc na ledja
Pa ovo u sustini je simptom Korone...zadnji dan najcesce ides na solju
ona budala baca bombe gdje stigne
Puna podrška Kim Jong Unu samo teraj nuklearni program i Rakete hebo narod a ako se neko bude bunio pravac logor, od prvih izbora u 90 te u BiH pa do danas narod gdje god je bio svud je poginuo , bagri ne treba dati da odlučuje ni o čemu BIH je čisti dokaz zato već 30 i kusur godina biraju kriminalce.
Nemate ciste vode dat narodu , koristite ljudsko gnojivo za uzgoj povrća, vojnicima dajete novu odjecu svaki 5 mjeseci isto tako prebivalište je cisti kaos i oni se ko cude?
Kurona im se rasirila a nece da priznaju
epidemija interoproljevitis
Svakakve će bolesti doći iz tih zemalja gdje jedu kerove, mačke, štakore i zmije !!
To je lako riješiti. Samo debeli treba da se dohvati crvenog telefona i zatraži vakcine od Južne Koreje. Ali on se pravi veliki mangup, nešto slično poput Milorada Dodika iz Laktaša
Da nekome nije slucajno ispala neka bocica,oni nigdje ne putuju pa ne moze da se siri.
Useres se i umres
Da Bog da umrli od straha!!!
Dodikovi jarani
S.Koreja je jaka ko ostatak svijeta. Sami samcati a imaju atomsku bombu.. Ha ya a da nemogu rijesiti problem s sraćkom... Kim kad prdne jedan problem rijesen