Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupani ko sto su i rbi retardirani. Nece pod Americku šapu kao oni jaki. Pogledaj gdje je sjeverna korea a gdje juzna i po ekonomiji i po svemu. Juzna Korea je toliko razvijena da joj pola evrope nije ni do koljena. Gdje je Iraq a gdje UAE. Svako ko daje dio kolaca i uziva u odtatku torte. To je danasnja politika SAD i mora se postovati najjaci. U skoli se uvijek postovalo najjace drustvo a kao Ameika sere pa da nije nje u ratu bi bili i Iran i Saudija i te Koreje i sve bi u qu rcu bilo.
Šta tepaju tom narandžastom idiotu
Pa hajde da docekamo da i ovi iz Sjeverne Koreje kazu nesto pametno!?!
ah sad vidim od koga naš Denis Bećirović &co uče kako se šalje 'oštra poruka', 'otvoreno pismo', 'obraćanje javnosti'... Baš će se Trump sad zamisliti kad ovo pročita (otprilike kao i Mile nakon što mu Denis sroči kakvu poruku)...