Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad samo pogledas da Tokyo ima 37.8 million people... shvatis kako smo mi svi na Balkanu beznacajni...
I sta je jos zanimljivije imaju skoro nultu tocku kriminala (yakuze biznismeni postali)... ehh sta ti je mentalitet
Suzuki pazi metak!!!! Hvala Yamaki spasio si mi zivot
Pogledajte te dvije koreje, jednu su pomogli ameri, a jednu kinezi. Pa se zapitajte u kojoj bi radije zivjeli, vi licemjerni kriticari zapada, koji bi rado odmaglili na taj zapad.
mole se gradjani da nose raketobrane sa sobom!
Ma ja ne znam sto se peglaju vise, zbrisu Sjevernu Koreju i cao... -.-
spominje li iko koliko dnevno neduznih ljudi pogine u Libij Sirij Iraku...sto se utusi ili od terorista?
zaseban mali...
Kim Clijsters je napisao novi blog o tome. Ima dosta Bošnjaka porijeklom iz Bosne i Hercegovine za period od godinu dana i onda se može preuzeti od strane političara koji su se u potpunosti reformiralo u zadnjih dvije stotine godina. OVAJ KOMENTAR JE NAPISAN POMOĆU SUGESTIJA NA TASTATURI.
Daj ba kome se više ovaj kurči . Treba ovu Koreju sravniti sa zemljom .Svakako su mimo ostalog svijeta.
@patos Pa jel tebi normalno da ova budala ispaljuje rakete bez ikakve potrebe i prijeti svima ? Jel ti podrzavas ovakvo ponasanje ove budale ?
Baš će ovi neko grdilo napraviti?!
Svaka cast narosu S.Koreje jedini nacin nazalost danas da sacuvas drzavni suverenitet, da ti drzava ne postane kuca na promaji poput Libije, Sirije, Iraka , Afganistana....
ti znas? kako sa cnn?
@Tume, da, narod sjeverne koreje zivi u sreci i blagostanju i to će svim silama nastojati da sacuva kao sto se trudio i narod u tim zemljama sto si nabrojao 😜
ako se Amerika umijesa na poziv Koreje J. il Japana, kao saveznika, ocekujem komentare dovode svoju demokratiju ili "hoce naftu"... a nije da ne trazi onaj mali debeli da dobije po labrnji
Lijepe vijesti. Znači ipak još ima šanse za nuklearni rat... Ako počne ja idem na Pale da posjetim "komšije" koje su me gađale granatama. To će biti "prijateljska" posjeta.
Imas li jos zivih tetaka Kimci😂
Bakire kad nas vako budu gadjali dje cemo se sakriti u sklonistima misevi i nered..
@zastoklixE, ne brini ti za bakira on ima gdje, a gdje ćeš ti?
@_ja_Ja i pitam zbog sebe..
Ameri se o sebi zabavili sa poplavama a korejac bucko uhvatio fursata dok trump spava,djete se malo igra rata,neka maloga😁😁😁😁
Jeste li znali da Korejanci ne mogu dobiti japansko drzavljanstvo, bez obzira koliko dugo zive i rade u Japanu? Izda mu se 'ausvajs' na kojem pise da je Korejanac, ne pominjuci ni da li je sjeverni ili juzni i... nema dalje ;)
@BH_FaraonPametni su Japanci znaju s kim imaju posla, vako ce nama u Rvav Ckoj..