Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
--- Sjeverna Koreja obilježava najvažniji dan nacije u subotu 15. aprila, godišnjicu rođenja Kim Il-sunga. Atomska petarda je jedina dostojna za rođendan velikog vođe !
Joj tragikomedije na ovoj slici. Ovi oko ovog praseta se sasrali jadni, ne smije niko trepnuti ili nedaj bože da neko stavi ruku u džep. Jadni svi pomno slušaju i ko fol nešto pišu u bilješke.
Ako detoniraju bombu u subotu, vec u nedelju ce dobit batine iste koje je dobio Assad. Onda ce Kim pricati..udari me jos jedan put i ja cu uzvratiti
amerika, izrael i saudijska arabija su zlo...
pred kijametski dan
Ovaj Ding Dong samo pali nukle.... hahaha je lud malac....