Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD na aparatima. Oni smatraju da se neko može pomiriti i prijateljski sastati samo kada oni to dopuste.
Na Istoku Gospodin Patron, na Zapadu Gospodin Vigo, a na Dalekom Istoku Gospodin Arpad. To su sve namjesnici sva tri Isusa. Ima još namjesnika. Naprimjer Allah-Isus ima svog namjesnika za Saudijsku Arabiju i zove se Gospodin Sunit. Jer Allah-Isus najbolje zna, on je gospodar i kreator našeg svemira. On je poslao Isusa Nazarećanina Palestincima. Jedini Isusek, beba-duh, djeluje samostalno iz razloga toga što svojom dječijom dobrotom i naivnošću može pomoći svjetskom pučanstvu. Iz svojih letećih kolica izbacuje magični prah.
Strašan komentar Edina Avdića u kojem je (in)direktno prozvao Teletovića, Nurkića i Đedovića... Za Nowitzkog, u stilu: "37 godina na leđima, par hiljada poena u NBA-a ligi, 220 milijuna dolara zarađenih od košarke, unatoč tome što mu je šef poznat po tome da se protivi da mu igrači igraju za reprezentacije, i opet je tu, igra za Njemačku... Dok neki drugi nude razne izgovore."
1. Kako je Nurkić uvijek povrijeđen kad treba igrati za BiH? Bio je "povrijeđen" i prije par mjeseci kad je igrala reprezentacija, ali ga to nije spriječilo da se šetka i zajebaje s nekom Romkinjom po SCC-u. 2. Ma ja, ne mogu se 'l***m hraniti, ni reprezentacija, ni sam Teletović koji zarađuje milijune.
h lj e b o m
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ti i ja DVA SMO SVJETA RAZLIČITAAA...