Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je nama vakav jedan
jedan je malo. da je nama 99 od 100 ovakvih! ja vjerujem da ih ima, samo su brzo pojedeni od vecih i jacih.
Ne znamo mi da budemo original. Nismo muskarcine. Samo znamo da kopiramo Engleze, Francuze, a Svabe e znamo ni da kopiramo
Vrline siromaha rijetko ko vidi a mane bogataša rijetko ko zapaža! To što on od svoje mjesečne plate od 12.500 $, za sebe zadržava samo 1250, govori da je posve neobičan i neizmjerno SRETAN čovjek, BOGAT u duši. Gramzivim ljudima nikada dosta, gramzivost ih tjera na vječitu nezadovolju.
Ovo je reći čovjek! Mujica zna da odijelo ne čini čovjeka, i živi po tome! Zaslužuje orden i sve moguće nagrade za humanost!
Hose Muhika za predsjednika
zivio nama kralj Mensur Odobasic
Mujica je DNA manipuliran nas Mujo
ma on je MUJETINA bolan!!!
Mujicu za visokog predstavnika!
mentalno siromasni su oni koji ovog velikog covjeka nazivaju siromasnim....
Politicari su u svakom smislu te rijeci, ustvari odraz jednog naroda..tj. kakvi politicari takav narod! Svi mi petljamo, a kada bi svako od nas dosao na njihove pozicije. Niko ne bi dao svoju platu od 5milja u dobrotvorne svrhe, zato ne s****te!
Ja bih dao bar 8000 u dobrotvorne svrhe! Samo niko mi ne vjeruje opet
Jebace te mujoce garant jer si ti o tvoj marod jedino rahat na svjetu
"Da biste bili slobodni morate imati vremena, malo vremena da se posveti stvarima koje su bitne. Sve ostalo je samo buka i galama", rekao je Mujica na samitu u Havani.
Budimo realni, čovjek je realan.....
kosulje su najveci problem. kako vi zene to uspijete ispeglat meni nije jasno.
Hahaha, đe me nađe :) Svaki put se okuražim da probam opet, i ona opet završi tamo odakle sam je uzeo, na hrpi veša za peglanje :D
eto sta se desava jednoj naciji, kada imaju visoku stopu pismenosti i obrazovanja! nemoj da se slucajno ugledamo na njih! imamo mi svoje uzore, zar ne?
Čika Mujo