Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rigorozna kaznena politika prema vlasnicima svih ubojitih I potencijalno ubojitih redstava, od srafcigera preko pracke I vatrenog streljiva , samo od obilatih kazni drzava bi posteno I po zakonu zaradila dovoljno za pokrivanje dobrog dijela zastite drzavnih interesa
@dfr Damire, sinko, ti Amerike niti si kad vidio niti znaš išta o prodaji oružja u Americi.Da znaš bar nešto znao bi da je ILEGALNO PRODAVATI AUTOMATSKO ORUŠJE U AMERICI A MITRALJEZ JE, SINKO, AUTOMATSKO ORUŠJE... U Americi možeš kupiti samo poluautomatsko oružje, lovačko i pištolje koji nisu automatski...Zato NE LUPETATI IZ TORA OD 24%... Imaš SVOG BAKIR'AGU KOJI VEDRI I OBLAČI TOROM I SMIČE I POSTAVLJA KAKO NJEMU ODGOVARA...HAMDULILA...
U velikim gradovima živi 51% stanovnika koliko su i dobili na izborima za Mubaraka Obongu. Nikda pravi amerikanci neće predati oružje.
Da odgovorim ovom iznad da na tih 5% urbanizovane teritorije SAD živi 95% cjelokupnog stanovništva. U prerijama živi 5%. I na kraju čak su i amerikanci skontali da nije OK dozvoliti svakoj budali mogućnost kupovine npr. mitraljeza.
Ne lažite to je samo po velikim gradovima koji zauzimaju 5% površine USA gdje živi mješovito stanovništvo. U prerijama gdje žive slobodni ljudi koji znaju šta piše u ustavu puška se ne ispušta iz ruke. Prije život nego puška.