Ulice pune cvijeća i svijeća
0
Širom Norveške održane molitve za ubijene
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ i sta sad Ti nista. Idi popij lijekove. Zlocin se ne opravdava zlocinom.
Neka vam je laka crna zemlja svima. Jedan vidi sve.
Čuj molitve? Kad je sve sjajno onda se po Bogu pljuje, kad zagusti onda molitva, ha? :)
niki igro mi na dick.i hajlah kjukamber
@ Luka Ti si lupio glavom o beton vise puta ne samo 5 :))
TI SI K U R A C
.K.a.k.o. .s.e. .o.v.d.a.s.n.j.i. .k.r.k.a.n.i. .p.o.p.l.a.s.e. .k.a.d. .n.e.k.o. .k.a.z.e. .d.a. .b.o.g. .n.e. .p.o.s.t.o.j.i... . .B.u.!. .e.v.o. .m.e... .j.a. .s.a.m. .b.o.g... .b.o.g.!.!.!.!. .h.a.j.m.o. .l.u.p.i. .g.l.a.v.o.m. .o. .b.e.t.o.n.!. .F.I.V.E. .T.I.M.E.S. .A. .D.A.Y.!.!.!
Moli li iko za njih???
Saucesce i zrtvama u Palestini, Iraku, Libiji, Afganistanu i dr.
R.I.P--cijenator.ba
domorodac norvezani su jedini za tvoju informaciju uzvratili vatru na cetaljske polozaje u BIH malo proguglaj i da nisu uopste ovde ni bili ako ima ljudkosti u tebi treba da ostavis komentar dostojan covjeka. Svim porodicama poginulih moje iskreno saucesce.My condolences
Zaboli me racku za norvezane! Gdje su oni bili kad je bijesnio rat u BiH, kad su ginula neduzna bosansko-hercegovacka dijeca?! Vise se trebaju pozabaviti cinjenicom da u ovom zlocinu nije umijesana jedna osoba nego im je pola zemlje pro-fasisticka koji mrze sve nenorvesko, a narocito muslimane!!
teroristi na 2 slici
@@Neka ti vidis ;)
Vidi on al u ku... Bog ne postoji ;)
Ko ti rece, da moras da zalis... Tako je bilo, a ti kako hoces...