Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je nešto slično kao i u Zapadnoj Evropi i Australiji prošle godine .Mediji objave smrti od korone a 99% smrti su zapravo bile zbog korona mjera
Svugdje narod ima mu. a, samo ovde pi.ke šute na pljačke, nepravde, nije čudo što nas handre bez problema, sudstvo, naši, stranci, najgori smo narod na svijetu, to što sami sebe hvalimo na praznike, šupljiramo u prazno, niko u svijetu ne bi dozvolio rat, godine pljačke i huškanje, osolbađajuće presude za ubice, zataškavanje kriminala, diploma itd itd
Trči diktator da odstupi sa položaja.
Nikako da upitate zašto oni protiv korone koja je na zapadu bili medijski događaj prvog reda - primjenjuju ovakve mjere ako je "gripica" nestala s ekrana voljom Putina i rata u Ukrajini. Pa većina vas je imala koronu bar 2x i to neće biti bez posljedica jer je virus vještački .
Uništite zlokobni komunizam
Ne smeta Kinezima komunizam nego doživotni diktator Ping koji je umislio da je Putin, Vuchich i Bakir pa hoće da napravi kult ličnosti i dinastiju.
Kina je najveće zlo na zemlji,posle njih su Rusi.
Jel.moguce da su se Kinezi probudili?
Rusite te komunjare vise, mamu im hebem...oni su uzeli vlast nasiljem, nasiljem ih morate I skinuti...bukvalno zakljucavaju ljude u stanovima zbog gripe, puu...zapad ozbiljno pokusava da im kopira sistem, eno Klaus schwab prije neki pohvalio kineski sistem upravljanja, OPREZ!
Dosli na proteste protiv mjera a svi nose maske🤣🤣🤣🤣
Ne protestuju protiv maski, koje su regularna, normalna I dobrovoljna praktika sirom dalekog istoka, vec protiv brutalnih lockdowna, zgradu koju su izolovali zakljucavanjem stanara uhvatila pozar, izgorilo 40 ljudi (i 3godisnje dijete), oni dok protestuju nose I kineske zastave I pjevaju himnu drzave, time ukazuju da nisu protiv drzave vec protiv vlasti I drakonskih mjera, kontas malo bolje sada?
Kontam da su su stanari zapalili zgradu da ih puste van zbog pozara ali im nije uspio naum.
Kaže gledali svjetsko prvenstvo, vidjeli da niko maske ne nosi i popizdili
kod njih je ona korona svi pozitivni a niko se ni nakašljo nije
Smrt rasizmu sloboda ujgurima
Ravnozemljasima nije lahko, obozavaju oni proteste protiv Covid mjera ali ne u slobodarskoj Kini.
Kina gora od S. Koreje! Koreanci barem misle da bolje ne postoji