Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi bosnjaci moramo da se odreknemo ekstremista da nas ovakvi jadi ko sto su u siriji ne bi snasli. moramo komsijama ruku pruziti, pozvati ih u kucu svoju, otici im na slavu i na imendan.
Može i na rakiju i čvarke da svratite... 😁
neznanje caruje ovdje, cak 85% asadove armije su suniti i samo neznalice iz maoce i njima slicni posmatraju to kao sukob sunita i sita.
ima al vrlo malo a neznalice pijandure više ima šija i sam Assad je šija i u Bosni bi ti bilo tkz. moderni muslimani udarala bi svoje prije ce ubit vehabiju nego srbina i hrvata.
hahah samo 12% stanovnistva su sije ne provaljuj se a komandni kadar vecinom su sije a to za vehabije, znamo dobro kakve brace među njima ima, odu na jedan ders pola ga prespavaju i izađu salju ljude u Dzehennem, tako da neznanje caruje i kod njih i kod tih modernih koje spominjes istina je u sredini negdje.@carsijaner
Taj se će se ponovo uzdić u nebo al u vidu Ahireta. Ako ga ovi naši provale da je lupo po civilistima ma ni Putko zajedno sa Trumpom mu neće pomoć. Nadam se da su ga predalu spcijalistima za ispitivanje koji imaju jako "neudobne" metode prilikom "informativnog" razgovora. Tetkić mi u turskoj žandameriji i dosad je oveći broj terorista poput onog pušikurovića "Petar155mm" poslo u vječna lovišta jer su šurovali sa PKK-teroristima.
@FNM srbine, obriši sline i nadlulaj se Turčinu njegovu kurčinu. Vidim da vam je to dio "civilizacije" pokenjam ti se na nju a tebi u labrnju.
Posto njegov bubreg, erdogane??
bacajte krmeće glavuše po braći.
Ne bih mu bio u koži
Kako da pomognemo Basaru Al Aasadu i Sirijskoj Armiji u likvidaciji islamskog terorizma?! Evo ja bi prvi uplatio 500 evrica kad bi znao da ce te pare otici na municiju i bombe kojima ce se ubijati islamski teroristi i njihove porodice
Ti nemas za kifle jadnice!:)))
Imam jarane Allaha mi, kad je u pitanju borba protiv terorizma ima da rodim pare ako treba. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zelimo pilotu sve najbolje i da sto prije bude u novom avionu u novim masakrima islamista avio-bombama od 500kg. Elhamdulillah
Jel ko kante sto vam Putko 'pokloni' hihihihi vise ce te platiti remont i modernizaciju od novog aviona ahahagaga
Silno grijesis jarane... Ja da se bojim terorista nikako ne bi mogao biti komandant artiljerijskog diviziona haubica 155mm na sarajevskom ratistu. A bio sam na tom mjestu i mogu samo reci da islamisti koji su napadali moj rejon borbenih dejstava nisu dobro prosli. Vecinu ih jos uvijek traze...
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Uuuups i did it again! Ma ja samo slušam pjesmu od Britney Spears. Otkako smo postavili Coral Missile Airstrike System nijedna s300,s400 il s500 da "ljudski" polijeti. Ja mislio taj "S" neki "zajebbani" sistem. Ko Šahbaz, samo te "zzzp" i gotovo. Bwahahahahaha. Moraćete nešto drugo pronać. A za neupućene evo zbog čega ne pomaže nijedan S-sistem protiv ovog: https://youtu.be/FRBNTY533ts
Također se nijedan turski avion više ne smije približiti zoni ruskog djelovanja u zraku. Tako nema ni potrebe da poleti ijedna ruska raketa.
@sezam.susam Ima nešto što i ruske s-sisteme prca i to od serije 300 do 500. Sprava se zove Coral Missile Airstrike Jamming System. Sve što leti u krugu od 500 km pada sa neba ko glineni golub. Samo ga Ameri i mi smijemo imat i niko više. A ti i dalje maštaj kako ne možemo djelovat tamo dje se ovi Asadovi ovcojebi nad civilima, čitaj civilima ne IS-samoodpaljivačima, iživljavaju. I ako se ispostavi da je ubijo civile, odrat će ga živog.
Ruska serpa bas kao i u Srbiji , ruje im smece poklanjaju hihihiji
"Ja sam Bošnjak, moja zemlja je Bosna, a zvanično joj je ime Bosna i Hercegovina, granice Bosne osjećam kao granice sopstvene kože."
Ko si ti herceg bosna?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)