Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćifuti u svom stilu 'podlo i kukavički' fol gađaju konvoj oruzja namjenjen Hamasu, pa malo okrenu po Damasku i civilima. Koja je to stoka. Samo ovi će se osvetiti kako tako, vjerovatno bojnim otrovom, malo u vodovod, malo sa kišom u zraku itd..
Nije hamas u pitanju nego hezbollah.... Ostalo si upravu :)
njima ce se Syrija osvetiti kada oni procjene da je pravo vrijeme i na pravi nacin samo polako, zadnje sto Syriji treba u ovom momentu kada su teroriste doveli na granicu poraza jeste da se neko drugi ukljuci u rat sto bi napadom na Izrael dobili i od strane Amerike i Izraela te drzava u blizini kojima vladaju cionisticki psi!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Opet "Balkanci" komentarisu,milina za oci !
muslimanska posla... sa cifutima protiv svojih. .
Dobro jutro Kolumbo !
Sta se vi sekirate i predvidjate moguce scenarije , uzalud je.
kad će već hrabri bošnjaci krenuti u pomoć svojoj braći? 6 milijuna Izraelaca zaebava 2 miljardi muslimana, da sam musliman ubila bih se od sramote, znate samo kmečati i čekati da zapad spašava vaše dupe!
negovorimo mi o hrabrosti to su Bosnjaci i dokazali,vec govorimo o licemjerstvu zapada i izraela.jevreje niko nije htio i svi su ih odbacili osim muslimana.kad su ih spanci protjerali dosli su kod muslimana a sad ti isti jevreji sa svojim ubicama ubijaju i sakate muslimansku u djecu.na kraju nije ni bitni koje si vjere jer da postujes bilo koju vjeru ne bi radili na stetu drugih.za mene su ovo licemjeri i bezboznici a i oni koji ih brane
slusaj seljanko primitivna bolesna, kad su se bosnjaci borili i odbranili od visestruko mocnije srpske vojske, dokazili su svu svoju premoć nad srpskim kukavicama. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
po svim medunarodnim pravilima i konvencijama ovaj napad je napad na teritorij i suverenitet druge zemlje i po redosljedu stvari ovo je objava rata od strane izraela.zamislite da je neko njih gadao irekao da je gadao skladiste oruzja jer predstavlj prijetnju miru,smijesno.naravno da svako oruzje predstavlja prijetnju miru ali to nije razlog bombardovanja,onda bi se svaki dan drzave gadale raketama izmedu sebe.odakle izraelu za pravo bez odobrenja un-a to da radi jel oni misle da su veci od svih,tako je i hitler mislio pa je na kraju zavrsio ne slavno,
Spremni smo za boj protiv fašista !!! Druže Assade uz tebe smo do smrti !!!
Druze SFRJ ti si prolupao, nego fino bujrum u Siriju pa lupaj tamo...
pa ajde što čekate??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A šta je bio onda onaj prvi napad od prije par mjeseci? Ali ne smijete vi židovima uzvratiti smijete samo sirijsku muslimansku djecu ubijati. http://www.youtube.com/watch?v=pdDyo7ill5w http://www.youtube.com/watch?v=0T8z_UAsWMA http://www.youtube.com/watch?v=YUanyLaj4jA http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/922960_452993088122549_1983539964_n.jpg Najnoviji pokolji assadovih zločinaca.Ovo je realnost te vojske bez šminke stranih i domaćih medija.
Ovaj bliski istok i balkan treba unistiti jednom zauvijek. kakva su to primitivna stoka!
Treba ti mamu kurcem uništiti.
@Scirea ^ovo