Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
očekujemo uskoro javljanje bolesnih islamista koje će pravdati i čin ove budale i zločinca. podrška sirijskoj vojsci i narodu u borbi proti nato fašista i islamskih luđaka
nisu oni islamski luđaci, oni su samo luđaci ili teroristički luđaci
ako kažu da se bore za islam onda se prefiks islamski može upotrijebiti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
neviđeni junaci!! koriste hemijsko oružje i ubijaju žene i djecu. za ovakve monstrume nema ljudskih prava - samo metak u čelo.
Mozda je ovo izjavio za frtalj kila trave. A ko ne bi?
da sam na mjestu asadove vojske nebi se ja njima priblizavo zbog ovakvog oruzja ja bi po njima raspalio SCUD projektile i bombe iz aviona lijepo sravnim podrucje sto vise mogu i onda posaljem vosjku
Lijepo je to Bajaga opisao : "Otrov, nit' se pije, nit' se puši otrov, nit' se guta, nit' se njuši otrov, ovaj ulazi u uši otrov, pustinja u duši"
igre bez granica, kao u egiptu, prvo ih (islamiste) priznaju pa ih skupe na jedno mjesto pa ih sateru, igre CIA-a i Al-Kaide, CIA=Al-Kaida
Malo po malo i svi im okreću leđa . Uskoro će svi napasti opoziciju . Mozdaje ovo i bio plan zapada od samog početka . Skupi što više talibana na jedno mjesto da ih lakše mogu pobiti .
Ipak,"Razum" dolazi iz STRAHA!
Špijunske, obavještajne i kontraobavještajne igre bez granica......A nedužan narod strada
ovdje bukvalno jepe lud zbunjenog :D
Poserem ti se u sred brade !!!!!!! Poserem ti se u ono sto vi vjerujete pogani ljudska, narkomani bjelosvjetski!!!! Jebo vas onaj za koga radite i onaj u koga se vi uzdate. Otpadnici bjelosvjetski pa koliko vas placaju da mi je znati kad radite te stvari i ko ste uopste???? I ko za koga tu radi da mi je znati i kolika je cijena za to sto se borite, hoce li vam se bar isplatiti????? U sta se uzdate i sta vas vodi u zivotu psine smrdljive cafirske .
nemoj se praviti naivna...nagrada je 17 djevica na ahiretu :))))))
Jebem im mater i njima i djevicama da im *** poganu. Jedino ako su te djevice svinje onda mi je jasno. Pa ko im to vise u glavu trpa da mi je znati kakav je to ogranak islama Boze dragi sta se desava s ljudima??? Pa kakve specijaliste imaju za ispiranje mozgova covjece pa to je cijela nauka!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)