Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
unistise amerikanci i Siriju ccc
Ma kakvi Amerikanci,uništiše je Rusi i Asad. Ruski avioni bombarduju Siriji a ne Američki. Ruski topovi grantiraju Siriji a ne Američki. Ruske i iranske puške i bombe ruše Siriju. Amerikanci žele za sebe Siriju ali rusko i iransko naoružanje uništava Siriju.
@talib, izadji iz izraelskog šupka, udahni svježe have.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
, izvijestio je Sirijski opservatorij za ljudska prava HAHAAHHAHA
Kao da su babunski presstv i RT nešto kredibilniji od ovih?
@talib, izadji iz izraelskog šupka, udahni svježe have.
Ti teroristi nisu nista zauzeli nego samo gube, A KLIX ZASTO NE PRENOSITE PRAVE VIJESTI NEGO UZIMATE OD OVIH POLTRONA NEKE IZMISLJENJE VIJESTI; A ZASTO NISTE PRENIJELI OVO VIJEST: IRIB - U minobacačkom napadu terorista na pun autobus sirijskih učenika poginulo i ranjeno je više desetina djece. Tv mreža Al Mejadin navodi da je u minobacačkom napadu na dva autobusa koji su prevozili sirijske učenike u regionu Istočni Bab u Damasku poginulo i ranjeno je više desetina učenika. Istovremeno, u terorističkom napadu na zgradu Vlade u regionu Harasta na periferiji Damaska poginulo je najmanje 60 osoba. Eksplozija je bila toliko jaka da je u potpunosti srušena cijela zgrada.
Inshallah ce biti pobjeda Irana i Hezbollaha. Asad vise i nije toliko bitan.
Sav šljam, šalji što dalje od nas, i robijaše, ubice i sileđije jer oni vehabije su. Ovako saud cisti svoje kraljevstvo. Za nekoliko mjeseci vehabije (teroristi) će biti ugrožena vrsta, kao međedi. Neće ih biti na mapi, svi zaglavili u Alepu. Aminnnnnnnnnnnnnn
Sta Saud ima sa ovim?
Ovaj korisnik talb je provokator i ocigledno je spijun koji je poslat ovdje da gleda ko sta pise, Talib ti si najgluplji covijek na svijetu ti nemas pojma o vojnoj doktrini itd....
Ova vjest je najveca laz u zadnji 10 dana, Sirijska Arapska Vojska ( SAA) je zauzela odredjene cetvrti u Alepu a to da su terorsiti nesto zauzeli to je glupost . pogledajte zive komentare sa lica mjesta press tv sana idrugi. POrtal zasto nas pravite budalama sa ovim laznim vjestima. budite objektivni.
je.bat će njih asad
Muslimani ajde mi recite za koga ratuju ovi vasi dobrovoljci iz BIH tamo u Siriji, Asada ili ove druge.
Asad je davno izgubio rat i sada rat predvode šijje iz Libanona,Irana,Iraka i Jemena. Da je u pitanju samo Assad i njegovo naoružanje rat bi završio za pola godine. Ovako osim podrške šiitskih vojnika iz nekoliko država Assada naoružava Rusija,Iran i Kina što je na koncu održalo režim na životu.Asad se više nizašta i ne pita i ovo je sada opšti šiitsko muslimanski rat.
A šta ste mislili da će šiti trpjeti kao u iraku da ih svaki dan ubijaju i kolju vehabije pa su mislili evo i u siriji ćemo. Napred šiti vaša je pobjeda vi ste najbolji. A kada su u pitanju vehbosi i kako ih volimo svi smo mi šiti.
UDDRIIIIIIIIIIII UDRIIIIIIIIIIIIII UDRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII - ŽESTOKO U OKO !
@Talib : Pročitaš li ti ponekad ono što napišeš ?? Čitaj haveru pa ćeš vidjeti sam da nisi normalan :)
Pa jel to ruski avioni ne ruše Siriju?
Pa jel to ruski avioni ne ruše Siriju?
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Zivio Asad,smrt teroristima!!!
AJD DAJ TELEFON PA DA VIDIMO TO....
Zivio ASAD
Zauzeli, a borbe se nastavljaju?????
Sirija je imala jako korumpiran sistem vlasti, ali bez obzira ne mozes biti siguran 100% za koju ekipu treba da igraš u ovim sukobima...
SVAKOM JE MUSLIMANU JASNO DA UVJEK MORA BIT SA MUSLIMANIMA