Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a čija je ovo vojska sa plavim rućnim bonbama? malo su goleme za jednog vojnika sem za dobro vrijednog insana
Ma stavniti ih za zemljom. Sta imaju pregovarati sa bagrom? Vidjeli smo "umjerene" pobunjenike kako kolju dijete i snimaju! Jbn monstrumi! Asad je za njih gospodin covjek, a oni koji su uz njega, civilizovan i normalan svijet za razliku od pobunjenih monstruma.
"Sirijski pobunjenici zamrzavaju učešće u mirovnim pregovorima" Kakav vam je to naslov ??? Treba da glasi: Americka umjerena opozicija ne zeli mir u Siriji
Eeeeee tu vam je kraj
Glupi Boošnjoooci u Al nUsra a ne žele mir
jadan je onaj ko smutnju sije u ovom belaju u siriji
Jesu ovo oni teroristi zbog kojih su organizirani protesti u Sarajevu?
@Nike A sta mislis kako su se proveli civili u Alepu pod kontrolom pobunjenika ukoliko ih nisu podrzavali? Sta mislis sta su radili zenama i djeci onakvi pogani? Eto...pitam se. Interesantno niko tad nije i pomenuo civile.
treba dobro ebat ove pobunjenike i to bez milosti kad glume nesto.