Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgleda da je Iranski "kulturni" centar angazovao nove snage za sirenje Siitske propagande po internetu i ostalim medijima ... sirijski borci su samo legitimisali Un-ovce i odmah ih pustili ali Sije Rafidije su odlucili da se od ovog slucaja propagandno okoriste i uskoro cemo na Siitskom advance.hr citati kako su sirijski borci kanibali i kako su upravo pojeli zarobljene Un-ovce ! bosnje, ne dajte se zbuniti, uvijek upalite mozgice prije nego pocnete razmisljati , drugacije ne ide , vjerujte mi ...
ovaj portal podrzava i teroriste i UN tako sada neka se j-e-b-u medjusobno heheh
Ovao informacija nije tacna u ovom obliku, UN posmatrace su zarobili Teroristi a nekakvi sirijski borci, A razlog sto su ih zarobili je da teroristi traze da se sirijska vojska povuice iz jednog sela u blizini. Portal vi ocigledno podrzavate ove bradonje boze sacuvaj
klix sluge cionizma. cuj borci, a inace su pobunjenici, osloboditelji. fino napisite da svi razumijemo teroristi zarobili 20 vojnika un-a. kako perfidno pokusavaju progurat propagandu. klix stidite se.
treba pobiti ove "borce" . nadam se da će se to desiti u nekoj brzoj akciji
Jesu li to oni što su 'čuvali' Srebrenicu? Ahmede dodaj mi čakiju.
Svijet » Bliski istok » Sirija "Sirijski pobunjenici zarobili 20 UN-ovih mirotvoraca na Golanskoj Visoravni" vrijeme objave: Srijeda - 06. Ožujak 2013 | 20:00 F.E. Ovo je prava informacija ! /prenešeno iz Advance Hr / Ako prenosti i prepisujete informacije, bar se potrudite da to bude vjerodostojno!
Koliko znam, to je uradio još samo Karadžić.
:)