Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i posljednji suniti napustaju Siitskog Mesara Basara ! sirijske Sije, bjezite u Iran dok jos imate priliku, Sirija ce biti Sunitska !
Zlatki lagumašu.
i polahko al sigurno blizi se kraj još jednom tiraninu
\"Zovnuo sam Ured komesara policije ZHK nakon čega su me spojili sa načelnikom Policije, koji je bio ljubazan. Odjednom mi je rekao \'evo, ovaj vas treba\', u međuvremenu mu je prepričavao naš razgovor. Taj neko se javio i krenuo sa nečim nevjerovatnim. Psovao mi je \'boga komunističkog\', govorio mi da sam \'usrano govno iz Sarajeva\', te spominjao neke noževe kojima će nas klati. Rekao mi je i sljedeću rečenicu: \'Tebi ćemo malo govno tim noževima vaditi crijeva. Tražili ste noževe sad ćete ih vidjeti, boga vam j.... komunističkog, ne znate vi stoko sarajevska ko smo mi\'\", tvrdi Bahtijar te nastavlja: \"Molim vas, pomozite nam. Iza ovog stoje opasni ljudi koji će nas poklati\", govori novinar portala tacno.net vidno potresen nakon razgovora sa čovjekom koji sjedi u Uredu komesara MUP-a ZHK.
zaboravili ste objavit koliko para su dobili ove izdajice drzave i kakav imunitet imaju
Kakve nenormo velike lazi se iznose, mediji ce najvise platiti jer prenose lazi i samo lazi. Ako ne znas kakva je situacija onda i ne prenosi neprovjerene informacije. Na Siriju se vrsi invazija koju pokrecu CIONISTI IZRAEL, AMERIKA I EUROPA, pokorili su Iraq, Afganistan a sada idu na Siriju pa ce na Iran i onda Pakistan. Sramotite se jer podupirete rat protiv svoje brace muslimana. Sirija i Iran nikoga nisu napali a Cionisti na njih zele invaziju d izvrse samo zato jer kao prijetnja su bebi Izrael. Ooo kako ce Izrael da padne, ma razrusit ce ga Gospodar na komade, kao sto ga je rusio i u proslosti. Cujte jevreji, izugbljeni cete biti samo se vi silite a Bog ne voli silu koja se nepravedno koristi i za unistavanje covjecanstva. Sram i stid neka vas je.
Ako dođu vehabisti na vlast ova žena ambasador će sjediti kod kuće, rađati djecu i izgledati ko vreća krompira.