Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne napisaste -KAKO JAVLJA CNN ILI BBC iz ureda u londonu se jako dobro vidi da su cijevi sirijskih tenkova bile uprte u vrata dzamija... ..majku vam fasisticku
da nisu zavadjali englezi ne bi mogli da plackaju a da nisu pljackali pocrkali bi od gladi
Svaka ti dala jarane.
a zmislite tek da zivite u onom raju na zemlji sto se jos uvijek zove libija
ma ja, sve je to americko-engleska zavjera. Assad je ustvari jedan pravo fin gospodin bas kao i njegov kolega Ahmo i rahmetli Gadafi. Njihovim narodima je pravo super, samo ih eto ovi \"okupatori\" zavadjaju. Da nije Amerike i Engleske bilo bi im jos vise super. HALO IMBECILI PRIJE NEGO STO POCNETE DA BRANITE MAJMUNE POPUT ahme i asada ZAMISLITE SEBE DA ZIVITE U TOM RAJU NA ZEMLJI STO SE ZOVE SIRIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OVO SU LAZI kakve smo sto puta vidjeli a opet im po svijeta vjeruje
Mora de je istina,cim to kazu Englezi,dokazani prijatelji Islama?
\"Snage sigurnosti su brojnije nego vjernici u nekim džamijama\", navela je organizacija sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Sjediste u Velikoj Britaniji, hahahah!!!??? Jel vi to nas zaje..vate?
kad na dnu mora vidis dvije ribe da se tuku znaj da je u blizini emglez
A vijest da su britanske i kuvajtske trupe usle u siriju bas u ovaj grad ?? to nema, otvorite oci i upalite mozak od zatupljene mass medije
Što se Englezi i Ameri brinu za jadne ljude koji izlaze iz mrske džamije. Treba se čuvati danajaca.
E neka su ih vala malo zaprasili . Stize vam demokratija