Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj rat se vodi oko Plinovoda i Naftovoda. Umjerena oporba su placenici koji ratuju za Qatarski Plinovod i Naftovod iz Saudijske Arabije Assad je sa druge strane dogovorio Plinovod i Naftovod Oba Plinovoda/Naftovoda se zavrsavaju u Latakiji gdje se Nafta i Plin pretovaruju u Tankere, do izgradnje podvodnog plinovoda ka EU. Ovaj rat nema veze sa religijama vec sa petrodolarima
kako to da su nama muslimanima u siriji prijatelji amerikanci i njihovi tzv umjereni pobunjenici a u ostatku svijeta su ljuti neprijatelji muslimana skupa sa izraelom, dajte se malo s mozgom dogovorite. ocito su ovi pobunjenici neka americka prica. na stranu price šije, ovi-oni...ne moze amerikanac niti onaj kome su oni prijatelji biti dobar za muslimane nikako.
Gaziiiiiiiiii Islamske teroriste sjeme im se zatrlo terorističko vehabijsko
zasto bih ja vjerovao vise amerikancima i njihovim izvjestajima njihovih organizacija i medija kad su oni zametnuli sukobe gdje god su mogli i nagrdili muslimane u citavom svijetu.
Za novinara koji je pisao PRVO: Legalistički, bez obzira kakva je ta vojska kaže se: "Sirijska vojska je oslobodila još jedan dio istočnog Alepa"... Ovako se novinari iz sopstvenog neznanja bave politikom iako to i ne znaju!
znaju znaju ... al takva je direktiva odozgo
Uh posle ovoga Zapad ce poceti ratni zlocini kme kme kme Rusija Asad vrsili ratne zlocine kme kmeeee kmeeeeeeeeeeeeeeee
doso i ti jutros po svoju dozu bosne i bosnjaka. neka mashAllah
??? šta je tebi? što kmečiš u postovima?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ови су мудоње..повезаће Грбавицу са Пофалићима врло брзо.
تلفصاصعيييبهب نبنتننصننيت٦/(٢( تينتنيهثخصحثتتترصهينررتتسني بمبنهينثثتتصتتززيرتينهذهرت
@Antonius Неписмен си.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)