Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjebase Ameri Afganistan, Irag.. podignuse revolucije u Egiptu, unajmise placenike po Libiji, unajmise placenike po Sriji.. Cia, FBI, Jevreji.. Sve je to korak po korak do napada na Iran i sloma najjace vojne muslimanske sile. Uskoro nece ti isti rusit muslimansku drzavu po drzavu vec ce unistavat muslimana po muslimana.. a arapska liga suti, lizu se sa amerima i ostatkom krizara. Palestina gine a Hamas i Fatah idalje ratuju izmedju sebe. Ubi zapad muslimansku djecu a suniti i siti sami sebi bombe postavljaju.. dokle???!
Ne postoji na kugli zemaljskoj gora pogan od jevreja!!!
Hhehehe,vidim klixovci su izbrisali moj miroljubljivi komentar a pustaju izivljavanje islamskih extremista i dzihadlija !! Tipicno za klix.koji je poznat da nije ni iranski ni vehabijski nego i iranski i vehabijski. No,da ponovimo jednu neugodnu historijsku istinu: Sirija je triputa izvrsila agresiju na medjunarodnu priznatu drzavu Izrael ,Sirija je napala i pod okupacijom 30 godina drzala Libanon. Pa da ponovim izbrisani komentar : Sirijce su stigle suze libanonske i jevrejske djece !!
Iran je zakon ko ne vjeruje neka pita natanjahu i obamu, kruze li kruze ali badava selam svima.....
MAMLAZI SA KLIKSA, banovane su rijeci : IZGUBBITI, MATTERIJAL ...i kamara drugih rijeci. dajte malo poradite na sintaksi i semantici
@TALIBE, jarane, ne postoje ni krscanski ni jevrejski cionisti, postoje samo cionisti ! a vjernik nisam, gluvo i coravo bilo !!!! nego, da ti objasnim zasto cete izgub.b.iti ra. u Siriji: imali ste sve mogucu naklonost svemoguceg Zapada ali su vas unistili smartphonei, kamere i youtube, preciznije receno, izgub.b.ili ste tu istu naklonost kod obicnih ljudi na Zapadu kada ste poceli objavljivati video matterijale sa u.b.i.j.anjem i mucenjem siitskih i drugih civila po Siriji ! i jos ti jednu jako bitnu stvar moram reci: Sije imaju jednu vrlinu koja je medju muslimanima bliskog istoka i sjeverne afrike jako rijetka: DISCIPLINOVANI SU i slusaju komandu pretpostavljenog ! poradite i vi na disciplini u vlastitim redovima, manite se kamera i youtuba, a sto se Sirije tice, znas kako braca Srbi vele: treci put bog pomaze ... pa za 30-40 godina opet ...
Pa dobro znam ja da ste vi sa iranskim hodžama u dobrim odnosima,reci mi čemu sve ovo pretvaranje? Reci mi jesi li ti kršćanski ili jevrejski cionista?
@TALIBe, jarane, i dalje sam cionista, tu i tamo posrnem ali ipak ostajem cionista :-))) ... i jos jedno ti moram priznati, bez uvrede ali vi sunitski islamisti stvarno nemate talenta za politiku, Sije Rafidije su daleko daleko, mudrije...
@@Dobro sam kako si ti? Predcjednika Assada mnogi žele da skrate za blentaru nije ovo samo moja želja.
Neka me gađaju nuklearkom. Ali bitno je da si ti promjenio politiku. Bio si mi 'draži' ko cionista. Da nisi đe na kranu visio? :)
@TALIBE, jarane, sad si do jaja uvrijedio Siite, sumnjam da ce ti ovo ikada oprostiti :-))))
'si dobar momak?
Vidi Ampaka,haman više nisi cionista,haman si poŠiizio? Hahahah Skratit ćemo ti predsjednika za glavu šijo.Uvjek sam znao da si šiija.
Samo naprijed Basare, zgazi islamske teroriste iz Al-Qaide i Hamasa koji ruse vasu Siriju ! Basar je godinama davao utociste Hamaslijama a oni mu, u znak zahvalnosti, pokusase oteti zemlju, koja stokka
po Siriji haraju snajperisti koji su došli iz Iraka, inače šiije... a znate li čije proizvodnje su im snajperi----Izraelske!!!
Ovo ja nikad necu shvatiti. Svijet koji promatra kakao neduzni ginu, civili, zene, djeca, dok se oni dogovaraju, ulazu veta i p.m. Definitivno moj mozak je ogranicen da svari i shvati ovaj svijet i drago mi je zbog toga!