Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slažem se s komentarom od RNK. Sve je rekao u jednoj rečenici. Ne zna se ko je gori, Obama i druga imperijalističko-bankarska bagra koja zarad vlastitih interesa terorizira cijeli svijet pa i svoj narod, ili mi koji ništa ne reagiramo i još gledamo ko će im se više dodvoriti. Tako je jadno gledat naše političare (ex yu) kako im se uvlače u šupak.
Umrite dusmani sirije, rusite saudisku arabiju i izrael k.r.e.t.e.n.i. i tamo uvedite demokratiju
Ovaj portal je postao pravo s.r.a.nj.e , tolike gluposti objavljuje da su ljudi prestali i komentarisati.... Da je urednik iole normalan u kontekst price bi ubacio i to da je upozorenje stiglo od onih koji su jedini u svijetu to koristili ukljucujuci i atomsku ali sta to vrijedi kada je portal podstanica CNN-a...