Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tiraniji treba stati u kraj, Bashar al Assad treba biti uhvaćen i treba mu se suditi. Njegova djela su grozna, djela luđaka.
di si ampače krv ti isusovu oćel taj treći usra se više
ovo izmedju trupa (vojske) i dezertera (idzajnika) to dovoljno govori za sebe tko je u pravom a tko u krivom.Asad ce pobjediti jer nema kao onaj srboljub gadafi srba da se bore za njega XD a poznati su oni po junastvu zato je i gadafi zaginuo pored njihovog junastva, ja mislim da su se srbi za gadafija borili samo da vide nekoga drugog da bjezi sa bojnog polja osim njih samih XD jer da nije arapa srbi bi se osjecali usamljeno kao pi.ck.i.c.e XD
samo bespilotno do posljednjeg izlamca