Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...još jedan made in usa rat.
@LedZeppelin ...krajem komentara si odgovorio na pitanje sa početka komentara.
Pobunjenici Asadove snage IDIL Amerika,Francuska,Engleska,Rusija, Turska pa ima li još neko da ne puca po Siriji a puna usta demokratije. a nadaju se dobrom u svojoj kući.
koja demokratija ? razoris sve sto mozes negdje i kod kuce ljubis demokratiju i prica oni se ne mogu dogovorit,Irak,Libija,Egipat,Tunis ,Alzir .... i tako dalje
ma ti si paćenik koliko ja vidim....idi krepaj lešino....tebi su arapuštine kompleks veliki.....
Eto ljudi,to non-stop govorim.Svaki rat krene protestima.Shvatite da je Balkan opet na meti velikih sila, a prisjetimo se da mediji u zadnje vrijeme prečesto spominju novi rat na Balkanu.To rade zbog psihološke pripreme stanovništva na rat, da nam svima bude rat prihvatljiva opcija. Onda nam planiraju opet proteste (one penzionerske) krajem mjeseca, a neki dan nam spominju i da će protesta biti na proljeće pa da će biti sve gore i gore. PROBUDITE SE LJUDI, ODUPRIMO SE NJIHOVIM PLANOVIMA!
Kad je vec bilo gotovo s borbama u Halepu, skupljala se sergija po muslimanskom svijetu za nove krvave pohode tz. pobunjenika: od onih umjerenih do onih umjereno do pretezno umjerenih..
stradanje u siriji je moralo da se desi.....ako znamo da je 15 000 mudzahedina obuceno na ratistu u bih koji su otisli u siriji i ako dodamo jos 5 000 krvolocnih bosnjackih fanatika...onda mi nije jasno kako je izginulo samo 400 000 jadnih sirijaca.....
...i ako zaračunamo da ti tako glup odeš u 100 000 pichki materini...dobijemo računicu da si glup ko hurac i da dzaba trošiš naš kisik....majmune
@dzidzimidzi ...jel ti neko sehidio u idilu?
obama reci nam razlog?
sjeća li se iko i zna li zašto su demonstranti izašli na ulice, i kakva je sirija bila država prije sukoba. koji su zakoni vladali.
kakva je bila? Manji standard nego u nas.
misliš da je zbog toga. ne znam kakva je sirija bila prije sukoba, asad je prilično okrenut sekularizmu zato kontam da demostracije nisu pokrenuli nekakvi nezadovoljni islamisti kako to obično biva u sličnim državama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Stoka nepismena iz pustinje. Logicno da ce se porokat. Slicno nama, samo tezi oblik.
Iskreno citav svijet nam ode u neku stvar. Kod nas na Balkanu, kao i prije 20 godina. U Evropi napadi svako malo. Amerika dobila Trumpa, svaki mjesec neka rokanja po skolama i klubovima. O Juznoj Americi da ne pricam.. U Africi jos plemena i Boko Horam. Tacno bih otisla na neku planinu, sa porodicom i da se druzimo sa zivotinjama u prirodi.
Nedo Bog nikada nikome! Ali nikada nikome!!!!!
Omranova slika je suvisna svakog komentara....
materijalne i historijske vrijednosti necu ni da pominjem, od zlocinacke ruke, raznog vrsta oruzja, do plutanja sredozemljem i rezultat 400 000 ubijenih a sve zbog stolice jednog covjeka! jel on vrijedan toga?
pucajte minuse do mile volje jer je to vas poraz a moja istina, istina sirijskog naroda.
@KIKSERba jel treniras ili si da prostis glup.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)