Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svakao vas dva majmuna da mozete pocrkat ti ljudi su i otisli da daju svoje zivote u siriju i jel svakao ce pobijedit i pobit sinove majmuna i svinja tj.siije tj.vasu bracu. Al majmunima nije dat razum pa donekle vas i razumim.mada jos je nejasno kako ste naucil pisat.
Komšije šta je reći? Tolika mržnja između vas? Kakve veze ima jesu li shiti ili suniti u pitanju? Treba posmatrati ono ljudsko u čovjeku. Činjenica je da \"pobunjenici\" netraže izbore nego rušenje vlade nasilnim putem. To ni jedna država na svijetu nebi dozvolila. Izvolite na izbore pod pokroviteljstvom svijeta i posmatrača pa donestite sud. Asad je naslijedio oca koji je na vlast došao vojnim pučem i teško da je to način kojim se bira vođa. Bašar je mnogo omiljeniji u narodu od Hafiza i donio je brojne reforme posebno u računarskom osvještenju nacije i u visokom obrazovanju. Studirao je i na zapadu nekoliko godina. Usmjerio je Siriju na kurs razvoja i prosperiteta. Jedino izbori mogu da ga skinu sa vlasti a to je i za samu Siriju bolji put. Bez krvi i ruševina.
a sto ovi Siiti udaraju lajkoce i doslakove kao da ich Iranski \'kulturni\' centar placa
Zulumcari ce otici sa vlasti...milom ili silom. Cijena tog odlaska ce biti prevelika, ali vise nema povratka...ili potpuno samounistenje, sto je malo moguce, ili pobjeda. Assada i njegove psi ce zavrsiti na stubu srama...nadam se mr.tvi i ponizeni. Assad neam resursa da ratuje protiv 5x brojnijeg neprijatelja. Assad nema resurse da ratuje protiv 50 drzava koliko ih trenutno zahtjeva njegov odlazak i koji podupiru volju vecinskog sirijskog naroda.
letice ti tvoji Siitski paraderi po Homsu u zrak, instinkt mi to sapuce
Homs se vratio u zivot nakon protjerivanja te.ro.risticke bande. http://www.advance.hr/vijesti/sirijske-studentske-organizacije-pokrenule-kampanju-ciscenja-gradskih-cetvrti-u-homsu-i-organizirale-paradu-kroz-grad/
halo, decki, ovdje sam jedini cionista ja i molim da se ne naziva svaku budalu casnim imenom cionista ! fakat vama muslimanima nisu sve na broju, pomarisete se medjusobno i onda jedni druge nazivate cionistima ... mislim, dajte se malo dovedite u red, ne ?!
Erdogan li vam m a j ku ratnohuskacku cionisticku! Kus s t o k o iz Bosne!
pa što ne odeš i ti i Mevlid i onaj iz Tuluza i svi do zadnjeg vehboprimitvca?
Zivjeli Sirija, Iran i Hezbollah ! potamaniti Sunitsku pobunjenicku bandu, tako i treba !
Naravno teroriste javno smaknut da vide placenici iz drugih drzava da samo mogu kosti ostavit u siriji