Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad su tako fini sto neodu da brane palestinu, dajte da mediji nebacajte vise prasinu ljudima u oci, dosta je vise suplje
ovo nisu militanti islamske drzave, onisu militanti izraelsko americke, francusko njemacke, rusko australiske drzave itd. Budala vise zna kosu oni.
ovi izgleda samo muslimane ubijaju
Hahahahah, al nas jebu ovi mediji, ispast ce da su ova govna UN mirotvorci ?!
nakon svih gadosti koje su poradili,ovo dođe kao nemoguće
Dobri momci, sad će oni balkanskom rutom do Švedske, tamo će dobiti zasluženu socijalu, malo se okrijepiti i onda nastaviti sveti rat na tlu Europe, a najprije će zaklat svoje domaćine u znak zahvalnosti.
Mozda bi trebao prvo da se informises. Asirijska u krscani.
Bliži se kraj... pripala se guzica, sad valja pokušat popravit ono što su zajebali . . . !!!
nema popravnog u životu to samo u školi prolazi