Sueddeutsche Zeitung
0
Sirija izgradila nuklearni pogon?
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa iskreno, volio bih da je ova vijest tacna...jer bi jednim udarcem stali na rep i cionistickoj tvorevini a i amerima...bar u pogledu vlastitog utjecaja na region.
Pa cilj svih ovih protesta sto su ubacili svoje tajne agente sve zemlje koje imaju za cilj da naprve demokratiju a ta demokrtija je pljacka ovog naroda da ne govorim st anamjerava IZRAIL koji duze vrijeme vreba da napaden SIRIJU I IRAN ali mislim da ce tada mnogi pastina ispitu ,nemojte te dvij zemlje dirat jer mislim da je to cilj ovih sve protesta koji se sad desavaju
Providno.Izgleda da je na pomolu poslije Tunisa, Egipta, Jemena, Libije na redu i Sirija.