Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo vam vehabija i novokomponovanog Islama... Psihopate jebene... Digo se u zrak da bi kao pokazo da nema predaje i da ne trebaju raditi razmjene... Bolesni umi... nadam se da ce Siriska vojska ocistiti sva uporista ovijh govana
Koje zlo!!! Zlo!!! Niko me ne moze ubijediti da nisu upravo teroristi ili ameri koji su ih stvorili pobili ljude onim hemijskim oruzijem. Niko!
Bombaši samoubice su patent zapadnih obavještajnih službi. Ili ga drogiraju ili ucijene ili onako stave eksploziv čovjeku da i ne zna cilj je napraviti nered gdje treba i optužiti koga treba. Pa valjda ste gledali u filmovima sta sve mogu namjestiti.
I onda nešto kažu protiv ateista. Ja ne vidim ateiste da se raznose i ubijaju pored sebe i jos mnogo drugih osoba.
Sve su ovo posljedice ekspanzionističkih politika amerike i britanije, ovdje više ni bog ne može pomoći.
Ja vise ne znam kak9 bi covjek ove zlotvore vise zvao?Samo se pitam sta je u glavama tih dzubradi da ubijaju i sebe i neduzan narod
steta sto ameri imaju odredjene dogovore sa umerenim glavosecama pa nece mahati slikama mrtve dece po ujedinjenim nacijama je l ce sad onaj narandzasti licemer da bombarduje idlib?
Koji divljaci cccc
usa moze stancati petrodolara koliko joj se da. Duguje kao ostatak svjeta zajedno. Trosi hiljade milijardi za vojsku. Oni ce prije unistiti svjet nego dozvoliti propast $ koji postoji samo zbog trg.naftom. Pola svjeta nadziru preko korumpiranih vlada.
miro ljubna vera lol
Stoka bolesna, nepismena, zaostala!
Koji su sad pravi muslimani,ovi Asadovi ovi pobunjenici il neki treći
Smrt VEHABIZMU - sloboda muslimanima
@Titojeb proklet je dan kad si se ti rodio
Kad vidis sta se desava tamo skontas da je Asad pozitivac.
Ne odobravam ovo ali brana koja je to držala je uklonjena a ta brana je Sadam Husein . A tog momenta fitilj je zapaljen ... vjerujte tamo se stanje nece popraviti kakvo je bilo ni za 50 godina. A za ovo stanje je sve kriv Dzordz Buš i Američka politika .