Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo klix, a što ne objavite video gdje pobunjenici prerežu vrat civilu i ostave ga u rupi da iskrvari ko pas!
ovi jos nisu skontali da su ofirni
Polako Hostapleri i Besposlicari kojima je jedina hrabrost pljuvanje iza monitora i pametovanje dok im je kuca,zemlja,drzava,grad,selo u rasulu! Recite vi meni da li postoji i jedan rat bez zrtava ili ijedna vojska bez zlocina? Govna su i jedni i drugi i tu nema polemike! Jedni kolju nozevima i sabljama drugi ravnaju sela i gradove topovima i avionima i nakon stotine hiljada ubijenih u Siriji ovaj Smrdljivi klix kao dosao praviti senzaciju od par ubijenih jadnika i kuhat kako jedni valjaju a drugi ne valjaju a u sustini ista bagra na razlicitim stranama! Ovim pametnjakovicima kao i smradovima sa Klixa bi bilo pametnije da se zapiatju kako i zbog cega su im ocevi i djedovi punili grobnice sa civilima koji i dan danas se otkrivaju po zemlji zvanoj BiH koja je manja 10X od Sirije.... Nista jadnije nema nego kada Klix i njegovi sljedbenici glume Humanizam a grobovi sa nevinim civilima im u svakom sljiviku!
Jos malo i Assad ce ove islamiste, teroriste i ekstremiste stjerati u cosak pa mozemo opet ocekivati neko ocajnicko djelo kao napad hemijskim oruzijem na civile da se pokusa ponovo optuziti Assad i legitimna vojska Sirije.
Assad je ratni zlocinac na kvadrat,prvo sto je ubica nevinog naroda a drugo sto je shija,ua konjino pristrasna šijoljubska
Ako neko kolje noževima i sabljama onda su to bradonje
Nisu do koljena balijskim fundamentalistima. Nije im bilo dosta pa otisle balije da malo kolju I po Siriji.
mislite na cetnicke bradonje? u pravu si,to su koljaci djece isto ovi asadovi
Asadovi assasini
ajde ti govnaru zacepi , *** ti materna sto ne zagovaras napad na izrael njega nesmijes ni spomenuti...
KOSOVE je jedan od zatucanih fanatika na ovom portalu zajedno sa Gaetano i meth
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
propaganda ovo samo glupim amerikancima mogu objavljivat
daj klix nema smisla. fali još samo da objavite da je hitler bio humanist u drugom svjetskom ratu. koliko košta ta vijest????
ljudi smo...dogovoricemo se...