Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U nas agresivno ne testiraju
Nasi te puste za 20 eura na granici,..ma bjezi ba
Hrpa gluposti. Pa bolje mi stojimo nego Singapur.
Jel ono oni imaju najpozeljniji pasos na svjetu , s njim mozes svukude bez problema
Sve koji su u samoizolaciji treba testirati, izabrati ne početak samoizolacije nego nakon nekoliko dana, jer već znamo nešto o inkubaciji, ali i oni koji su "ozdravili" pitanje da li i dalje mogu biti prenosnici?
A glupi italijani tek od petka obustavljaju radilista
Azija je kroz ovu pandemiju pokazala koliko je superiorna u odnosu na zapad koji je tigar od papira. Spolja gladac a unutra jadac.
Kad kazes Singapur treba da se ustane u stav mirno kakva je to drzava, a ne ovo nase sranje od drzave gdje ima potkovanih I sa kupljenim diplomama, a imamo i Asima.
A kod nas ukinuli normalan zivot. J... to ovce.
'ta će Singapur, 38 000 testova a mi U KS 50. Valjda zna kolegij SDA i njihovi Klix botovi kako treba i bolje nego WHO. Svi u kuće na mjesec pa ko iziđe nije ni bitno je li bio zaražen a ko umre takođe nevažno je li od korone.
Stanje mirno sta vam je niko nije zabrinut .... 🎬
Haj babi piva donesi haj sine haj ... poleeeetiiiiiii zedan sammm ..... majku ti jb ... kreniiiiii vise ... eno ti ih pod stepenicama
I ovi nasi su preduzeli mjere, ne testiraju i nema zarazenih
Nalozider ti hanifa ... crko od studeniii .... cumuraa bonaa cumuraaa ...
Je*o vas Singapur... iz Singapura se proširila zaraza u Evropu i Južnu Koreju
Baboooo aaa sta je to singapurrr jeli to kod pazaricaa haaa hahaah baboooo
Kakve mi imamo veze sa singapurom ... ima li sta bolan u gorazduuuuuuu haaaaaa ..🚶🏻