Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nastavi tamo gdje ti je ozac stao.
Nemoj bolan, nabiti će te na bajunet
Zasto li su njega pustili? Otkud ideja da se kandiduje za predsjednika? ... Apsolutno nejasne stvari. Oca mu ubili, bracu mu pobili... Tereti se za zlocine protiv covjecnosti, a pusten na slobodi, zasto nije procesuiran???
Nakon sto skontali koliko su se zahebali sto su Gadafija ubili, rulja
ništa o terirističkom napadu u Liverpulu a klixe ko saff ste postali.
I Alijin ce dogodine
Ej Seife đe si bolan kreno jer Bengazi nije nas raja niđe vise Tripolija nema
Ziv je Khamis mrtav umro nije
ono što je zapad napravio libiji i familiji gadafi je zločin bez presedana. šteta što se svijet zatupljuje pa buduće generacije neće biti ni svjesne što je sve čovjek bio u stanju činiti za društvo i narod kojem pripada.
Pa isto je i sa nama.. ni jedna od ovih zemalja nece imati status u svijetu kakav je Juga imala...
pa isti ovi što su njega školovali babu mu na štap nabili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)