Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi su to divljaci, Boze sacuvaj!
tako biva kad u državi vlada narko-mafijaš krstaški NATO saveznik Hamid Karzai... pravi šerijatski sud za silovatelje je smrtna kazna.. kakvo pomilovanje za ženu kakva sankcija i kakav zatvor ???
Ja mislim da ce izabrati njega i reci da.
Ovaj bliski istok treba komplet poravnat i napravit veliki parking za svemirske brodove ako kojim slucajem navrate...
ovakve rasprave, na nepotpun i netačan tekst se mogu vodtit samo u BiH... gdje bezposleni futavci preko foruma iznose ono sto u toku dana i u društvu skrivaju, a to je mržnja prema drugom i drugačijem!!! ovdje je živjeti fuj, posebno kad procitam sta pisete jadovi jadni!!! niste normalni ... na kraju krajeva zaboli me ***** sto se događa u afganistanu, kad i mi imamo svoih briga!!
treba joj dozvoliti da bira kojim oruzjem ili orudjem ce ubiti tog idiota
Koliko su nevjernici glupi to pokazuje i ova vijest.Pacovi nisu skontali da ova vijest nije protiv islama nego protiv demokratije.Hehehe Pa zna se da je trenutna marionetska vlada Afganistana,demokratska,i da je ova presuda bila demokratska. Da je presuda bila Serijatsko pravna tj islamska,ako bi zena bila osudjena za blud a udata je,bila bi pogubljena.A muskrac bi bio pogubljen ako bi dokazali da ju je on silovao a zena bi u tome slucaju naravno bila oslobodjena. Pa znajte nevjernici ovo su vasi zakoni koje vi doveli u Afganistan da sudite muslimanima.Kako ste samo glupi pa to je nevjerovatno,hahahaha. Pa Hamid Karzai je krstaski sluga,heretik.On sudi po vasim zakonima.Hahahahah.E sad ste sami sebe nadmasili.Hahahaha
is/lam je bolest savremenog drustva
ovog stvarno ima samo kod muslimana..
Stotine miliona eura do sada je kat.olička cr.kva isplatila osobama koje su njihovi svećenici seksualno zlostavljali dok su bili djeca.I Vatikan je bio u to umiješan.Tada nije bilo komentara,kriva je religija.A kad neki nepismeni seljak u nekoj islamskoj državi nešto loše napravi to je po mnogima prava slika islama.
opet kažem: bolujete od bolesti zvane- opsjednutost musli manima i isla mom. Jadni vi šmrc šmrc
Gdje su sada one pametne Bosnjakinje koje prizivaju Serijat na ovim prostorima? Da li bi ijedna od njih bila spremna na ovakvu sudbinu kad je siluju, da vas cujem glu-pa-ce?
pa i zivite ko stoka zato sto vam je samo u glavi kako da se namnožite ko glodari,a nemate ni za kifle....nije vazan kvantitet,nego kvalitet (1 Izraelac= 100 kozoyeba)
ne mogu da vjerujem koliko nemus limani vole raspravljati o is lamu. Što vas boli is lam, ha? Imate svoju vje ru, atei sti evoluciju pa raspravljajte o njima. Ali vas to ne zanima, već vas boli što svakodnevno raste broj musli mana, jel to? Uostalom, kakve veze ima ovaj članak sa isla mom, pa zna se da ovo nije po šerija tskom zakonu već je to do kulture? Prvo se informišite malo pa onda baljezgajte
to je ta vjera mira i tolerancije....pa,vi niste normalni,ajd sto slavite 1433.godinu,al brate vi i zivite ko da je 15.vijek...VJERA ZA PEĆINARE!!!
http://danas.net.hr/svijet/page/2011/11/23/0095006.html
KASNITEE kao i uvijek! Evo vam ovdje i video i sve!