Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za ???? Sretan put u Bosanskoposavsku zupaniju
Jebacemo vam mamicu cetnicku u dupe kad-tad....
Nema vise Miterana i ostale komunisticke bagre. Danasnja vlada u Francuskoj je vise na bosanskoj strani nego sto je na srpskoj! A i ovo sto su ljevicari pukli u Njemackoj je isto tako dobar znak za BiH!
pa eto, kad je tako sta cekate? Nema JNA, vi naoruzani do zuba,.... sta se ceka...nesto vas izgleda yebe u vasim namjerama... samo navalite, nemojte imati obzira haha kojoj ti ratnoj brigadi pripadas, jesi i ti iz Holandije ili si iz skandinavije? samo da hocete nesto konkretno uradit a ne ko kakvi kokosari i piickice, napadate starice i djecu.. srbi vjeruj jedva cekaju drugo poluvrijeme samo je na vama \"pocetni udarac\" ... pa da vam se nayebemo nane nanine.
sad kao cilj je bio pristati na 49% iz dva dijela i nemati pravo na odvajanje bez dozvole bosnjaka. hahahahaha samo se ti tjesi svojim lazima . kad niste mogli sa jna kako ce te bez jna. a bosnje imaju: pretis.ba igman.co.ba bnt-tmh.com.ba/vojni_program.htm
sad kao cilj je bio pristati na 49% iz dva dijela i nemati pravo na odvajanje bez dozvole bosnjaka. hahahahaha samo se ti tjesi svojim lazima . kad niste mogli sa jna kako ce te bez jna. a bosnje imaju: pretis.ba ogman.co.ba bnt-tmh.com.ba/vojni_program.htm
te davne se protiv jna nisu borili bosnjaci (nastali 1993), vec BOSANCI IHERCEGOVCI!!!!!
cilj i nije bio da se nesto nosi negdje... cilj je bio ovo sto imamo danas a to je da vi u RSu ne smijete ni prnut. jesi skonto bosnjo? jesi moj racku,kad je bosnjo nesto skonto?
da su bosnjaci imali jna 1992 nebi vi imali danas ni 2,4% a kamoli 24%. a koliko ce kome pripasti bosne to ostaje jos da se vidi, posto serbi i pored jna nisu uspijeli ni komadic bosne da odvoje te \"davne\" 1992.
Ovaj Silajdzic je jedna najobicnija prazna bacva...daklem, bez mozga. Eto njega vama kada ste ga zeljeli onda ste ga i dobili.... jadna zemlja Bosna i Hercegovina ko njome upravlja....
papak!!! de timeni jarane reci jel tijesno na 24%
spopali te kompleksi 500-godisnje turske (islamske) vladavine nad vama a nema se novca za psihijatra. onakva prilika 1992 da se ostvari velika srbija propade. 1999 ode kosovo i bombardovao vas sav zapadni svijet (ukljucujuci i francusku). nije tebi lako.
sta ce ovaj taliban u francuskoj u usta ga popisam pogana,... mars medju svoje arape i ostalu islamiziranu stoku...