Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto veli moja tetka, "Bog pa onda doktor".
Divno je vidjeti kako Pakistanci ili Indijci i u Londonu drže do svoje tradicionalne nošnje. Nisu poput ovih Arapa što dolazr kod nas. Imače vozim Arape (turiste). Osim što im žene ne nose maramu u BiH, Arapi pitaju imal' gdje da ubodemo ćunu...
@Toni0199911 naguzi mu se ti za 100 eura sta ima veze nek ubode malo
Sretno bliznakinjama! Vjerujem da je veliko olaksanje za sve sto je operacija prosla uspjesno. Ovim hejterima zelim samo dug zivot, da mogu procitati jos koje novosti slicne ovima, jer ono sto se ne dogadja kod njih , kao da im nije bitno, ne daj Boze da imaju ovakav problem, sigurno ne bi mislili na ove ruzne rijeci koje su napisali.
Stvarno je tuzno vidjeti ovakve komentare, na ovoj temi. Tacno se zapitam kakvih psihopata ima u drustvu....